Ticker

6/recent/ticker-posts

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ:''Οικονομική και γεωπολιτική σημασία των αποθεμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας''.

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου,η δημοτική αρχή του ενωμένου δήμου Αλιάρτου φιλοξενεί τον ερευνητή-καθηγητή γεωλογίας Αντώνη Φώσκολο σε εκδήλωση-ομιλία-συζήτηση στις 6:30μμ στο συνεδριακό κέντρο με θέμα «Οικονομική και γεωπολιτική σημασία των αποθεμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας.Έμφαση στα κοιτάσματα της Κρήτης.'' Συμβολή τους στην ενεργειακή ανεξαρτησία της Ευρώπης».  
Ο γνωστός καθηγητής, ομότιμος στο Πολυτεχνείο Κρήτης(Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων) και συνεργάτης του Institute of National Resources of Canada θα παρουσιάσει τον … καλά κρυμμένο θησαυρό των θαλασσών μας!
- Ο Αντώνης Φώσκολος απέκτησε το πτυχίο του από το ΑΠΘ το 1953. Την επόμενη χρονιά τοποθετήθηκε στον Οργανισμό Κωπαίδας. 
Εγκαταστάθηκε στην Αλίαρτο, προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες, βοήθησε τους αγρότες μας και γενικά αγάπησε τον τόπο … Η σύζυγός του είναι από την Αλίαρτο. 
Ο καθηγητής θα είναι αποκαλυπτικός … Το θέμα «κολλάει» με την εκδήλωση για τη βιομάζα, τις πιέσεις για εγκατάσταση του εργοστάσιου ηλεκτροπαραγωγής και δίνει από τη δική του σκοπιά απαντήσεις και λύσεις 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια