Ticker

6/recent/ticker-posts

Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς ''Το Γαϊτανάκι''

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, για μία ακόμη χρονιά, η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας. Με την παρουσία τους, τίμησαν επίσης την εκδήλωσή μας πολλοί εκπρόσωποι φορέων, καθώς και πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας. 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αθανάσιος Ανέτας, αφού καλωσόρισε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και με την ευκαιρία της έναρξης του νέου έτους, τους μετέφερε τις καθιερωμένες ευχές του Διοικητικού μας Συμβουλίου. 

Επίσης, ο Πρόεδρος, αναφέρθηκε συνοπτικά στις δραστηριότητες που πραγματοποίησε ο Σύλλογος τη χρονιά που πέρασε και ζήτησε τη συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των μελών και φίλων, για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων που έχουν προγραμματιστεί να γίνου τη νέα χρονιά, το 2012. 

Ειδική αναφορά έγινε για τη συμπλήρωση είκοσι (20) ετών, από την ίδρυση του Συλλόγου, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην ίδρυση και λειτουργία του και υποσχέθηκε πως μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η παράδοση στους νεότερους, ενός συλλόγου αντάξιου των προσδοκιών όλων των μελών. 

Τις ευχές τους προς τους παρευρισκόμενους εξέφρασαν και οι κ.κ. Γεώργιος Μουλκιώτης Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Παπαγγελής Νικόλαος Δήμαρχος Δήμου Λεβαδέων, Κων/νος Τουρκοχωρίτης Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ηλίας Μπακούμης Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς & Παπασπύρου Κων/νος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς. 

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ανακοινώθηκε, η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την απονομή τιμητικής αναμνηστικής πλακέτας, στην οικογένεια του αειμνήστου Γιάννη Καλογερή, για την πολύχρονη και ποικιλόμορφη συμμετοχή του στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου μας. Την πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, στην σύζυγο του. 

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Κα Βελουδίου Κων/να, στην οποία έτυχε το φλουρί, για το οποίο της προσφέρθηκε ως δώρο, μία εικόνα προσφορά των καταστημάτων Γεωργίας & Ιωάννας Ανέτα. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια