Ticker

6/recent/ticker-posts

Οφείλετε να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη!

Κώστα ,Ντίνα, Ελένη, Γιάννη,Παναγιώτη , Λουκά ..

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για ό,τι συνέβη  το απόγευμα της  16 Νοεμβρίου 2014, στο Δημοτικό Σχολείο του Μαζίου.










 



Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη καταρράκωση θεσμών , προσώπων και το άηθες υβρεολόγιο άνευ προηγουμένου που ακολούθησε, γιατί έπρεπε να διαφυλάξετε το κύρος της συγκέντρωσης.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις διεργασίες σε διοικητικό επίπεδο ,που έπρεπε να κάνετε  και δεν κάνατε, με όποια απόφαση, με ευθύνη σας, στουρθοκαμηλίζοντας καθώς  είναι γνωστό ότι και εσείς ψάχνετε στοιχεία σε στρατιωτικά αρχεία για τον Μαρίνο Σκλήρη.

Η πρόταση  είχε γίνει δημόσια και όχι κρυφά κοινή συναινέσει στο χωριό με τον τότε προσωρινό πρόεδρο του Συλλόγου.Συναποφασίσθηκε μάλιστα ποιός θα τη διατυπώσει και η συζήτηση έκλεισε εκ μέρους του με το ''ότι γίνεται για το χωριό καλό είναι''.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι ,γιατί χρησιμοποιήσατε ένα σοβαρό θέμα , που το γνωρίζατε πολύ καιρό πριν και δηλώσατε άγνοια,αφήσατε μάλιστα να γίνει ''Λαϊκό Δικαστήριο'' για προσωπικές μελλοντικές επιδιώξεις σας.

Είναι αληθές ότι από τον Μάϊο του 2014 που έγινε η πρόταση στο Μάζι, και μέχρι την ψήφιση της τον Νοέμβριο 2014 ,και μάλιστα 2 φορές από Δημοτικό σύμβουλο,που συμπτωματικά είναι από το χωριό κανένα μα κανένα θέμα δεν τέθηκε έως τότε από κανέναν.


Θα ήταν  αφελές εκ μέρους μου μετά από πάρα πολλά χρόνια  υπηρεσίας στο Δημόσιο  να συμμετείχα σε αυτή τη κίνηση   χωρίς τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ,στηρίξεις ,συζητήσεις κλπ.

Όταν τιμάς κάποιον ,δεν υπολογίζεις  αν τον τιμήσεις σε ορθογώνιο ή παραλληλόγραμμο έδαφος.

Υπολογίζεις τι έχει πράξει,το παράδειγμα που δίνει στις μελλοντικές γενιές, την αξία που δίνεις στο χωριό σου και άλλα ευεργετήματα για τα οποία είχατε καθήκον να με καλέσετε στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου σας, του οποίου είμαι μέλος, να σας ενημερώσω.


Είναι τιμή μου που έκανα τη πρόταση για να τιμηθεί ο αείμνηστος αεροπόρος Μαρίνος Σκλήρης και θα το έκανα  ξανά  αν χρειαζόταν.
θα συνεχίσω μάλιστα να τιμώ συν τοις άλλοις, την υπογραφή και το λόγο μου


Οφείλετε να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη!  

Εκτός αν ο κώδικας τιμής ο δικός σας, συμβαδίζει με όσα έγιναν !

 Νίκος




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. mpampis megalos19 Νοεμβρίου 2014 - 9:16 μ.μ.

    Νίκο
    Θα ήσουν απολυτα δικαιολογημενος για όλα όσα ανέφερες αν δεν είχες και εσύ, όπως και οι περισσότεροι με το μικρόβιο της ελαφρας πολιτικής, το κακό συνήθειο να απομονωσεις λέξεις από μια πολύωρη συζήτηση και να δημιουργησεις την δική σου ιστορία.

    Θα ήσουν απολυτα δικαιολογημενος για όλα όσα ανέφερες αν δεν επεφτες και εσύ στην εύκολη λύση της γενίκευσης των γεγονότων και των όσων ειπώθηκαν βάζοντας όσους έχουν διαφορετική άποψη από την δική σου σε μια κατηγορία ανθρώπων μη συμβατή με το σύνολο των 'προβατων' που θα ήθελες να ήταν κάτω από την δική σου επιτήρηση.

    Θα ήσουν απολυτα δικαιολογημενος για όλα όσα ανέφερες αν δεν αναφερωσουν απών από το απουσιολογιο της καθημερινοτητας μας σ'αυτο το χωριό για τουλάχιστον 30 χρόνια.

    Θα ήσουν απολυτα δικαιολογημενος για όλα όσα ανέφερες αν ήξερες ποιοι πραγματικά έχουν βοηθήσει αυτό το χωριό με απαράμιλλη ανιδιοτελεια και θα ήταν εκείνοι που ίσως θα έπρεπε να τιμηθούν.

    Μην στρεφεσαι σε τέτοιου είδους σχόλια σε ανθρώπους που σου έδωσαν το δικαίωμα και την τιμή να εκπροσωπείς για το καλό του χώρου που ζουν.

    Ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη είναι για την λάθος επιλογή μας στις τελευταίες εκλογές.

    Ντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή