Ticker

6/recent/ticker-posts

Απαλλαγή τροφείων για παιδιά που φιλοξενούνται σε παιδικούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων:Οι όροι


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Ενημέρωση για το πρόγραμμα  «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» 2015 – 2016 της Ε.Ε.Τ.Τ.Α. Α.Ε. Πρόγραμμα απαλλαγής των τροφείων για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων  (Βρεφονηπιακός Σταθμός, Παιδικοί Σταθμοί Αλιάρτου & Δ.Δ. Μαυρομματίου)

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλιάρτου (ΔΗΚΕΑΛ) σας ενημερώνουν ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου και οι Παιδικοί Σταθμοί Αλιάρτου & Δ.Δ. Μαυρομματίου θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για επιχορήγηση τροφείων των μητέρων, τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αλιάρτου και στους Παιδικούς Σταθμούς Αλιάρτου και Μαυρομματίου.
Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ωφελήθηκαν συνολικά περίπου 100 οικογένειες από το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ, οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, ευπαθείς ομάδες όπως άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες κλπ δόθηκε στους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων μια έμπρακτη στήριξη σε μια πολύ δύσκολη χρονική περίοδο.



Για να διαβάστε αναλυτικά το ενημερωτικό σημείωμα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια