Ticker

6/recent/ticker-posts

Ιπτάμενος ο Αλιαρταίος αθλητής Ιωάννης Χαλιμούρδας

Μεγάλη διάκριση για τον δεκαεπτάχρονο αθλητή του ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΩΝΑ αφού το Σάββατο 25-6-2016 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ /ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που διεξήχθη στα ΤΡΙΚΑΛΑ.

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα ο Αλιαρταίος αθλητής του ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΘΗΒΩΝ πέρασε τα 2.00μ.που αποτελεί και νέα ατομική επίδοση του.

Ο Αγώνας διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς κατά διαστήματα ,γεγονός που επέβαλε τη διακοπή των προσπαθειών των αθλητών και την συνέχεια τους σε περιόδους ύφεσης των καιρικών φαινομένων(Διάρκεια αγώνα περίπου 2.15’ωρες)

Ο Γιάννης πέρασε με την 1η προσπάθεια το 1.73μ άφησε το 1.78μ. Πέρασε με την 1η προσπάθεια το 1.83μ.


Στο 1.88μ που ανέβηκε ο πήχης <<κόλλησε>> αφού είχε τις δυο πρώτες προσπάθειες αποτυχημένες και κατάφερε το ύψος αυτό με την 3η προσπάθεια στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στο 1.93μ που πέρασε με την 1η προσπάθεια. Το 1.97μ το πέρασε με την 2η προσπάθεια.

ΣΤΑ 2.00μ που έφτασε ο πήχης ο Γιάννης με τρομερή αυτοπεποίθηση και με την ψυχολογία στα ύψη πέρασε τον πήχη με χαρακτηριστική άνεση με την 1η προσπάθεια.

Στο2.05μ που δοκίμασε και που ήταν το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην ΤΥΦΛΙΔΑ της ΓΕΩΡΓΙΑΣ οριακά δεν πέρασε τον πήχη.

Έπεται συνέχεια στις ΣΕΡΡΕΣ 9,10-7-2016 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Στην ΛΑΡΙΣΑ 29-7-2016 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ και πιθανότατα στην ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Η επιτυχία του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ μόνο τυχαία δεν είναι :αποτελεί καρπό συστηματικής και εντατικής δουλειάς πολλών ετών και το νεαρό της ηλικίας του του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια