Ticker

6/recent/ticker-posts

Τι λέει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων για την πορεία του αποχετευτικού έργου στην Αλίαρτο

ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Δύο χρόνια πριν και στο ξεκίνημα της θητείας μας, διαπιστώσαμε ότι κατά την εκτέλεση του έργου της αποχέτευσης συντελούνταν ένα έγκλημα όσον αφορούσε το κατασκευαστικό του μέρος.

Η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά από μέρος της κατασκευαστικής εταιρίας “ΑΑΓΗΣ ΑΕ” ήταν στην ημερήσια διάταξη, χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν, αφού οι επιβλέποντες της τεχνικής μας υπηρεσίας αντί να είναι παρόντες και να παρακολουθούν το έργο αγρόν αγόραζαν.

Αυτό μας κίνησε την περιέργεια και επισκεπτόμενοι τον κ. δήμαρχο στο γραφείο του, του ζητήσαμε να πράξει τα δέοντα, ως όφειλε, γιατί θα ήταν κρίμα ένα μεγάλο έργο των 8.000.000€, ζωτικής σημασίας για την πόλη μας,  και μάλιστα με ελάχιστη έκπτωση της τάξης του 8%,  να έχει κατασκευαστικές ατέλειες και τελικά να αποτύχει.

Δυστυχώς η κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι που ακόμα και απλοί δημότες εξέφραζαν παράπονα. Θα θυμάστε βέβαια τα σπασμένα φρεάτια πριν ακόμα ολοκληρωθούν και τα χαλίκια που κατάκλυζαν τους δρόμους, με κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα, αλλά και ότι έπρεπε να περάσει ακόμη και ένας χρόνος για να γίνει αποκατάσταση στους δρόμους. Αυτή η αδράνεια μας έβαλε σε σκέψεις και αρχίσαμε να ερευνούμε μήπως και μπορέσουμε να έχουμε μια απάντηση σε όλα αυτά και αυτή δεν άργησε να έρθει!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια