Ticker

6/recent/ticker-posts

Πρώτες νίκες για τη Νίκη Ξυδώνα -Γιάννη & Κωνσταντίνο Χαλιμούρδα στο φεστιβάλ αλμάτων Ρόμπερτ Εμιγιάν

Το Σάββατο 27 Μαϊου στο στάδιο της Καλλιθέας οι αλιαρταίοι αθλητές Νίκη Ξυδώνα,Γιάννης και Κωνσταντίνος Χαλιμούρδας αθλητές του Πίνδαρου θηβών αγωνίστηκαν  στο φεστιβάλ αλμάτων προς τιμήν του θρύλου του μήκους Robert Emmiyan και κατέλαβαν τη πρώτη θέση σε μήκος και ύψος στις κατηγορίες τους αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Χαλιμούρδας  στο ύψος ολοκλήρωσε τον αγώνα του κάνοντας νεο ατομικό ρεκορ με 2.05μ πέρνοντας το με την 1η προσπάθεια έχοντας αυτή τη στιγμή δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.
Ο αθλητής στη συνέχεια επιχείρησε στα 2.12μ που είναι και το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ηλικίας του στο Γκροσέτο έχοντας αποτυχημένες προσπαθειες, ευελπιστώντας στους επόμενους αγώνες να καταφέρει να το περάσει. 
Η επταθλήτρια Νίκη Ξυδώνα μετα την επιστροφή της από την Αμερική αγωνίστηκε στο μήκος και πέτυχε 5.62μ κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία της.
Τέλος ο μικρός της παρέας Κωνσταντίνος Χαλιμουρδας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του ξεπερνώντας το 1.64.
Και οι τρεις αθλητές γυμνάζονται με τον θοδωρή Ξυδωνα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους!








Με την παρουσία δύο σπουδαίων ανθρώπων του αθλητισμού, του αντιπροέδρου της IAAF και κατόχου του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ Σεργκέι Μπούμπκα και του κατόχου του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος Ρόμπερτ Εμιγιάν έγιναν το Σάββατο στην Καλλιθέα οι Αγώνες αλμάτων.
Οι διοργανωτές όσο και ο Δήμος Καλλιθέας με την ευκαιρία των εγκαινίων του σταδίου τίμησαν τους δύο άνδρες για την προσφορά τους στον αθλητισμό και για την τιμή που τους έκαναν να βρεθούν στην Ελλάδα. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και φυσικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

 








ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Φωτογραφίες από το http://www.stivoz.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια