Ticker

6/recent/ticker-posts

Πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου - Δύο νεκροί (Βίντεο Πτώσης)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν δέχτηκε κλήση για πτώση ελικοπτέρου που χρησιμοποιείται σε ψεκασμούς για τα κουνούπια στον υδροβιότοπο του Σχοινιά.


​Η πτώση του ελικοπτέρου σημειώθηκε στις 09.48 το πρωί της Παρασκευής

Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο εκ των τριών ατόμων του πληρώματος. Οι διασώστες τούς απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν σε νοσοκομείο της Αττικής. Βάσει νεότερης ενημέρωσης, είναι νεκροί. Ο τρίτος είχε καταφέρει νωρίτερα να απομακρυνθεί μόνος του χωρίς τη συνδρομή των πυροσβεστών.Η πτώση του ελικοπτέρου σημειώθηκε στις 09.48 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και εξετάζεται το ενδεχόμενο το περιστατικό να συνδέεται με την ύπαρξη καλωδίων της ΔΕΗ στην περιοχή.
Το ελικόπτερο συμμετείχε σε πρόγραμμα ψεκασμών της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής για την καταπολέμηση των κουνουπιών​Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, στο εναέριο μέσο επέβαιναν ο πιλότος, ένας φοιτητής που συμμετέχει σε εξάμηνο πρόγραμμα της Περιφέρειας και ένας υπάλληλος ασφαλείας του υδροβιότοπου. Η πτήση ήταν ιδιωτική και εκτός υπηρεσίας. Όπως εξήγησε, η ρίψη είχε ολοκληρωθεί. Ο φοιτητής (ο μοναδικός επιζών) και ο υπάλληλος ασφαλείας είχαν ζητήσει να δουν τη διαδικασία.
Το ελικόπτερο συμμετείχε σε πρόγραμμα ψεκασμών της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Βίντεο σοκ: Μετέδιδε ζωντανά στο facebook την ώρα της πτώσης του ελικοπτέρου στο Σχοινιά!







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια