Ticker

6/recent/ticker-posts

Πρώτη συνάντηση για την τουριστική προβολή του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων

Ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων στα πλαίσια ανάδειξης της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς την οποία διαθέτει, ξεκινά διαδικασίες υλοποίησης μίας σειράς δράσεων και παρεμβάσεων με στόχο την τουριστική προβολή της περιοχής.

Ο Δήμος μας, συνδυάζει διαφορετικά μεταξύ τους και με ξεχωριστό ενδιαφέρον χαρακτηριστικά που προέρχονται τόσο από την γεωγραφική του θέση μεταξύ του Ελικώνα και της Κωπαΐδας, όσο και από την μακραίωνη και λαμπρή του ιστορία που διαπερνά όλες τις φάσεις της ιστορίας από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Η ιστορικότητα και ο πολιτισμός παράλληλα με τις φυσικές ομορφιές που κρύβουν οι τοπικές κοινότητες αποτελούν πόλο έλξης για αρκετούς επισκέπτες, στοιχεία με βάση τα οποία ο Δήμος προχωρά στο σχεδιασμό ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής.

Μέλημα μας αποτελεί η σωστή οργάνωση και ο σχεδιασμός μιας αποδοτικής προβολής του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, προκειμένου να καταστεί τουριστικός προορισμός με ταυτόχρονη αύξηση της επισκεψιμότητας. 

Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν και να προβληθούν οι ομορφιές και οι ιδιαιτερότητες του τόπου, οι παραδόσεις του, τα ιστορικά μνημεία, τα ήθη του, οι πολιτιστικές του δράσεις, τα τοπικά του προϊόντα και η φιλοξενία μας. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων διοργανώνει συνάντηση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (κεντρική πλατεία Αλιάρτου - Πέτρινα Κτίρια) την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 10.00 π.μ. 

Στη συνάντηση προσκαλούνται να συμμετάσχουν όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, κτλ), ξενοδόχοι, τουριστικά γραφεία και τουριστικοί πράκτορες, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, τοπικοί σύλλογοι (πολιτιστικοί, γυναικών, κτλ), καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Είναι σημαντικό και αναγκαίο να έχουμε όλοι μας, την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ώστε με την παρουσία μας εμπράκτως να επιδιώξουμε την τουριστική προβολή του τόπου μας και μέσα από αυτή να τονώσουμε την τοπική μας οικονομία. 

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση να επικοινωνήσουν με το Δήμο για να δηλώσουν συμμετοχή, στα τηλέφωνα: 2268350235 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση m.leti@aliartos.gov.gr




Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.




Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π. Ντασιώτης






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια