Ticker

6/recent/ticker-posts

Αποκαταστάθηκε η ύδρευση στην Αλίαρτο

Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι, μετά από 12ωρη εργασία, αποκαταστάθηκε η ύδρευση στην Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου. Το πρόβλημα προήλθε από την βλάβη που υπέστη η υποβρύχια αντλία ,μετά τον κεραυνό στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ στις 16-11-2017.


Σήμερα έγινε ανέλκυση της κατεστραμμένης αντλίας και καθέλκυση νέας, διαδικασία που ξεκίνησε στις 7.45 π.μ και τελείωσε στις 13.30μμ. κατά την εκκίνηση της νέας αντλίας διαπιστώθηκε πως η τροφοδοσία ρεύματος ήταν προβληματική και ειδοποιήθηκε η ΔΕΗ ,οι τεχνικοί της οποίας έκριναν ότι έπρεπε να αντικατασταθεί ο μετασχηματιστής ρεύματος. Η διαδικασία αντικατάστασης ξεκίνησε στις 18.45 και διήρκησε μία ώρα. Στις 19.45 ξεκίνησε η υδροδότηση της Πόλης. 

Παρόντες σε όλη τη διάρκεια των εργασιών ήταν ο δήμαρχος Ντασιώτης Γ.,οι Αντιδήμαρχοι Αραπίτσας Γ. και Κοκοράκης Λ.,ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβ. Γιαννακόπουλος Γ.,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταμούλης Α. ,Γλύκος Ι.και Ιωάννου Ι. καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου Λάμπρου Νικόλαος.

Ο Δήμαρχος με το πέρας των επίπονων εργασιών ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ιδιαίτερο ζήλο αντιμετώπισαν το πρόβλημα, που ταλαιπώρησε χιλιάδες δημότες, ενώ αναφέρθηκε και στη υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν οι δημότες, πολλοί από τους οποίους επισκέφτηκαν το σημείο και παρακολούθησαν τις εργασίες.

Γραφείο Ενημέρωσης Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια