Ticker

6/recent/ticker-posts

Περιφερειακός ανώμαλος δρόμος Στερεάς Ελλάδας (Αποτελέσματα-Φωτό-Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες στο μαγευτικό περιβάλλον των κήπων Αλιάρτου  ,μετά από 18 χρόνια, ο Περιφερειακός ανώμαλος δρόμος Στερεάς Ελλάδας από το Δήμο Αλιάρτου -Θεσπιέων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας και τον ΑΚΟ Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ). 
Την έναρξη των αγώνων έκανε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων  Κος Ντασιώτης Γεώργιος παρουσία Δημοτικών συμβούλων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και ΑΚΟΛ. 
Αποτελεί σημαντική μέρα  για τον στίβο στην Στερεά Ελλάδα δίνοντας το μήνυμα ότι μπορούν να οργανωθούν και υλοποιηθούν σπουδαίοι αγώνες στην περιοχή μας που συνδυάζουν τη φύση ,το περιβάλλον και τον αθλητισμό.
Σημαντική η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλους τους Συλλόγους  και σχολεία  της Εύβοιας και Βοιωτίας με άρτια οργάνωση από τους έμπειρους Διοικητικούς - Τεχνικούς των παραπάνω συλλόγων .
Η όλη προσπάθεια σηματοδοτεί μια άλλη πλευρά των κήπων Αλιάρτου και υπόσχεται σπουδαίες διοργανώσεις στίβου στο άμεσο μέλλον στην πόλη μας!  
Συγχαρητήρια στους γονείς και τα παιδιά τους ,γυμναστές και Συλλόγους  για το έργο τους ,την προσπάθεια τους και την συμμετοχή. 

































ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ  &  ΕΔΩ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια