Ticker

6/recent/ticker-posts

Ασκήσεις καταστολής πλήθους των Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Με λίγα λόγια δεν ήξερες δεν ρώταγες; Οι ασκήσεις αυτού του τύπου έχουν καθιερωθεί από το 2005 μετά από τα γεγονότα στο Ουρόσεβατς επειδή ως γνωστόν μια στρατιωτική δύναμη που συμμετέχει σε ειρηνευτική αποστολή έχει αυστηρούς κανόνες εμπλοκής και δεν χρησιμοποιεί πυρά παρά μόνον όταν απειληθεί άμεσα η ζωή του προσωπικού.
    Για τον λόγο αυτόν πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει μεταξύ των άλλων και επεισόδια με διαμαρτυρίες ή εκδηλώσεις φανατισμένου και εξαγριωμένου πλήθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιον μαλώνεις ανώνυμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσους προσπαθούν εδώ και 3 εβδομάδες να "σηκώσουν" ένα θέμα που δεν υπάρχει για να αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ''αίμα'' όμως..(και αυτό τραβάει).
    Γι΄αυτό και δεν το ανέβασα όταν ''έπαιζε''.
    Συμφωνώ μαζί σου.
    (Ας ρωτήσουν μερικοί τι τραβάνε τα αδέρφια τους που υπηρετούν σε αποστολές εξωτερικού και τι αντιμετωπίζουν )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Esquire, Μάιος 2004

    Στα μέσα του Μαρτίου του 2004, το Κόσοβο παραδόθηκε στην τυφλή εθνικιστική βία. 28 άνθρωποι δολοφονήθηκαν και πάνω από 600 τραυματίστηκαν στα χειρότερα επεισόδια από τη λήξη του πολέμου του 1998. Στο κέντρο των βιαιοπραξιών, παγιδευμένοι σε μια σερβική εκκλησία, περικυκλωμένοι από εκατοντάδες εξαγριωμένους Αλβανούς, βρέθηκαν οι 15 Έλληνες που φρουρούσαν μια ορθόδοξη εκκλησία σε μια πόλη χωρίς ορθόδοξους. Αυτή είναι η ιστορία τους.

    http://goo.gl/VfwKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή