Ticker

6/recent/ticker-posts

Δήμος Αλιάρτου:Τοπικό συμβούλιο Αλιάρτου.

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση έγινε σήμερα στον συνοικισμό Ευρυτάνων του Δήμου μας και δυστυχώς από αμέλεια μας δεν είμασταν παρόντες, που αφορούσε την ονοματολογία των οδών του συνοικισμού.
Μια πράξη ,που έπρεπε να είχε γίνει έργο εδώ και πολλά χρόνια για ιστορικούς και πρακτικούς λόγους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ,η συζήτηση ήταν διεξοδική και κατέληξε στην πρόταση ότι το τοπικό συμβούλιο Αλιάρτου θα προτείνει με γνώμονα την ιστορικότητα των περιοχών καταγωγής ανάλογες ονομασίες οδών.
Περιμένουμε λεπτομέρειες για αυτή τη θετική ενέργεια.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. αυτό δεν ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης. ήταν μία πρόταση στο τέλος που έγινε με χαρά αποδεκτή. Αντί για ονόματα οι οδοί του συνοικισμού έχουν αριθμούς (όπως στην Αμερική). Αυτό δεν δίνει ταυτότητα στην συνοικία και για αυτό προτάθηκε να χρησιμοποιηθούν ονόματα των χωριών απόεκεί που κατάγεται η πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής δηλ. τα χωριά της Ευρυτανίας. Καλό νομίζω και έγινε αποδεκτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με χαρά να μάθουμε και τα υπόλοιπα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένα δελτίο τύπου θα ήταν καλό. Τα θέματα δεν αφορούσαν μόνο το συνοικισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία.Παρών και ο Δήμαρχος με δύο αντιδημάρχους.Συζητήθηκαν όλα τα θέματα.Οχι μόνο αυτά που αφορούν τον συνοικισμό.Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν,ενώ σε θέματα αρμοδιοτήτων τους με την παρότρυνση του,απαντούσαν οι αντιδήμαρχοι ή πρόεδρος του τοπικού.Απόλαυσα και μαζί μου όλοι οι κατοικοι,μια Δημοτική Αρχή, ωραία,με όμορφο,ειλικρινή και κατανοητό λόγο,που δεν μασάει τα λόγια της-όπου χρειάστηκε οι κάτοικοι τα άκουσαν-που έδωσε πολλές απαντησεις και μας έκανε να αισθανθούμε πιο ασφαλής.Νομίζω ότι κατι καλό γίνεται στον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή