Ticker

6/recent/ticker-posts

Επιστολή για την διασπορά ψευδών ειδήσεων από το Διαδίκτυο

Αγαπητοί κύριοι συν-bloggers. 
Όσοι από σας κατασκευάσατε και αναρτήσατε ή αναδημοσιεύσατε στα ιστολόγιά σας την «είδηση» περί δήθεν επικείμενης χρεοκοπίας της Ελλάδος και μάλιστα με ημερομηνία λήξεως την ημέρα της Εθνικής Επετείου μας, (25 Μαρτίου 1821) προσφέρατε κάκιστες υπηρεσίες στην ήδη πτωχευμένη χώρα μας. 
Την ίδια δουλειά κάνει και ο γνωστός οίκος «ανοχής» Moody's, ο οποίος προκειμένου να ικανοποιήσει εις το έπακρον τις ορέξεις των απανταχού τοκογλύφων υποβάθμισε σκοπίμως την Ελληνική Οικονομία κατά τρείς ολόκληρες μονάδες και μάλιστα δύο μέρες πριν από την σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων Ηγετών. Τυχαίο;Εσείς, τί το διαφορετικό πράξατε;
Δέκα περίπου μέρες πριν από την Εθνική μας επέτειο βγήκατε να ενσπείρετε τρόμο, πανικό και ταραχή στους ήδη πανικόβλητους Έλληνες πολίτες, λέγοντάς τους εμμέσως ότι η ημερομηνία λήξεως - θανάτου του Ελληνικού κράτους συμπίπτει με την ημερομηνία της Εθνικής μας επετείου. 
Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις, η διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ' άρθρ. 191 παρ. 1 δεν έχει να κάνει με την ευρεία έννοια της λέξεως «πτώχευση», αλλά με την ημερομηνία προσδιορισμού αυτής, όπερ σημαίνει ότι ο κάθε κακομοίρης θα σπεύσει μέχρι την 24ην Μαρτίου, στην καλύτερη των περιπτώσεων, να αποσύρει και τις όποιες πενιχρές οικονομίες του από τις ελληνικές τράπεζες. 
Τί κι' αν ακολουθούν ένα σωρό ερωτηματικά μετά την αναγραφή της συγκεκριμένης ημερομηνίας της «είδησης»; Στο μυαλό του Έλληνα κακομοίρη έχει μείνει η περιβόητη ημερομηνία ...λήξεως.! Πληροφορούμαι μετά χαράς ότι της υποθέσεως επελήφθη η Δικαιοσύνη. Δεν είναι της παρούσης να αναφερθώ στις όποιες των περιπτώσεων ΔΕΝ επελήφθη η Δικαιοσύνη - ενώ θα έπρεπε - αλλά ούτε και τις επιλεκτικές ενίοτε αποφάσεις της. Εν προκειμένω ο λόγος για την επίμαχη… «είδηση». 
Πείτε ότι ζούμε σε μια ήδη χρεοκοπημένη χώρα και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς, αφού έτσι κι' αλλιώς έχουμε προ καιρού χρεοκοπήσει. 
Όταν από το σπίτι μας πουλάμε τα ασημικά μας για να αγοράσουμε μια κονσέρβα, είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι. Θα πρέπει για λόγους εντυπωσιασμού να αναφερθούμε και μετά βεβαιότητος μάλιστα στην ημερομηνία λήξεως της... κονσέρβας πριν καν την δούμε; 
Βάλτε ένα κοντέρ στην διασπορά...ηλιθιότητος , άλλως εξαφανιστείτε από το διαδίκτυο.
www.elzoni.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια