Ticker

6/recent/ticker-posts

Την Τρίτη 12/4 εκδήλωση στο Παναθηναικό Στάδιο για τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την Δευτέρα του Πάσχα, 6 Απριλίου 1896, ο Βασιλιάς Γεώργιος κήρυξε την έναρξη των 1ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων σε ένα κατάμεστο απο 80 χιλιάδες κόσμο Παναθηναικό Στάδιο.
Εκεί, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας, την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 και ώρα 11πμ μας προσκαλεί στο πρόγραμμα "Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας" σε εκδήλωση για τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθηνα, την οποία θα παρακολουθήσουν αλλά και θα λάβουν μέρος μαθητές Α΄βαθμιας και Β'βάθμιας Εκπαίδευσης, αθλητές, και Ολυμπιονίκες της χώρας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίιδα του Υπουργείου Παιδείας και της ΕΟΕ Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής -και όχι μόνο- ας φροντίσουν να για να φέρουν τους μαθητές, και φυσικά οι αθλητές ας τιμήσουν την εκδήλωση. (Πέρας προσέλευσης: 10:45 , τλφ: 210 68.78.912 , e-mail: hoa@ethnoa.org) "Μέσα από τις Τέχνες (υποκριτική,χορός,ζωγραφική), Αναβιώνουμε την Ιστορία των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων ....Αθήνα 6 Απριλίου 1896!" 
Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας. 
Την παράσταση προλογίζει ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης. Οι μαθητές και οι αθλητές μπορούν να φέρουν μαζί τους, σε ανακυκλώσιμο υλικό, το Ολυμπιακό τους μήνυμα και να το προβάλουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, και φεύγοντας θα αφιερώσουν το μήνυμά τους στην Ακαδημία της Ελλάδας. 
Η εκδήλωση θα λήξει με τον γύρο του Σταδίου από μαθητές μαζί με Ολυμπιονίκες

www.stivoz.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια