Ticker

6/recent/ticker-posts

Γενική συνέλευση Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την 12-04-2011, η 16η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας, στην Λαμία στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δ. Λαμιέων με κεντρικό σύνθημα «ΜΕΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ». 
Με την έναρξη των εργασιών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων συναδέλφων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 
Τις εργασίες της γενικής συνελεύσεως τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικές αρχές του τόπου, ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Απόστολος ΚΑΣΚΑΝΗΣ, οι Αστυνομικοί Διευθυντές των Διευθύνσεων Στερεάς, ο Οργανωτικός Γραμματέας Ανδρέας ΒΕΛΛΙΟΣ, το μέλος του Δ.Σ. Βασίλειος ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, πρόσφατα αποστρατευθέντες συνάδελφοι καθώς και το σύνολο σχεδόν των εγγεγραμμένων μελών της Ενώσεως, ενώ παρευρέθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ενώσεως, Α/Α΄ Γεώργιος ΜΠΡΑΝΗΣ αναφέρθηκε στις τεράστιες ελλείψεις, σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό που αντιμετωπίζουν στο σύνολο τους οι Υπηρεσίες της Στερεάς, συνεπεία της εφαρμοστέας πολιτικής των περικοπών, στηλιτεύοντας την στάση της πολιτείας για την εφαρμογή εκπτώσεων και στο αγαθό της ασφάλειας. 
Κάλεσε όλους τους αστυνομικούς από όποια θέση και αν βρίσκονται, υπηρεσιακή ή συνδικαλιστική να αναδείξουν στην κοινωνία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να είναι αρωγός στις προσπάθειες μας και όχι απέναντί μας. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτριος ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ αναφέρθηκε με την σειρά του στις ευθύνες τις πολιτείας για την κατάρρευση πολλών υπηρεσιών, ενώ εξήρε την προσπάθεια και τις ενέργειες που καταβάλλει το Προεδρείο της Ενώσεως. 
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ δήλωσε αρωγός στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και στις προσπάθειες της Ενώσεως, δηλώνοντας ότι το σύνολο της τοπικής κοινωνίας στηρίζει την Ελληνική Αστυνομίας. Τιμήθηκαν επίσης οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Ενώσεως με ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο του πρώην Γ.Γ. της Ομοσπονδίας και νυν Αντιδημάρχου Λαμιέων Δημοσθένη ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ, ενώ τιμήθηκαν και οι πρόσφατα αποστρατευθέντες συνάδελφοι. 



 
www.lamiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια