Ticker

6/recent/ticker-posts

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συνέλευση εκπαιδευτικών Δήμου Αλιάρτου
Στην συνεδρίαση της επιτροπής παιδείας του Δήμου Αλιάρτου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο , την Πέμπτη 26/05/2011, συζητήθηκε μεταξύ άλλων θεμάτων και μία πρόταση , του προέδρου της επιτροπής κ. Γιάννη Ιωάννου , για σύγκληση μιας συνέλευσης των εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Αλιάρτου , όλων των βαθμίδων.
Η πρόταση αυτή εκφράζει πλήρως την άποψη ,τόσο του Δημάρχου ,όσο και των υπολοίπων Δημοτικών Συμβούλων ή μη,της Ανεξάρτητης  Κίνησης  Πολιτών, για την ιδιαιτέρως μεγάλη σημασία που έχει η παιδεία για την εξέλιξη   καθενός ανθρώπου ξεχωριστά και της κοινωνίας συνολικά.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, άγνωστο για πόσο ακόμα, η καλύτερη επένδυση που μπορεί και πρέπει να κάνει η κοινωνία μας είναι η επένδυση  στην γνώση και στις αρχές που είναι δυνατόν να μας  δώσει ένα καλά δομημένο (αυτό είναι το ζητούμενο)σύστημα παιδείας με αρχή την Πρωταγόρεια ρήση :<<Πάντων χρημάτων μέτρον εστί άνθρωπος>>.
Τελικώς  η επιτροπή έκανε ομοφώνως αποδεκτή την πρόταση  και εξουσιοδότησε τον  πρόεδρό της  να προχωρήσει στην υλοποίησή της .
Αφού ζητήθηκαν οι σχετικές άδειες από τους Δ/ντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της  πανεκπαιδευτικής  συνέλευσης την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 στις  9:00  π.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Αλιάρτου.
Αποφασίστηκε επίσης να συζητηθούν μόνο εκπαιδευτικά θέματα και σε καμιά περίπτωση συνδικαλιστικά.

Ο πρόεδρος της  επ.  παιδείας                     Τα μέλη
Ιωάννου Ιωάννης                             Καλαμπαλίκης Παναγιώτης –Δ/ντής Λυκείου Αλάρτου
Μαθηματικός- Δημ.Σύμβουλος                  Καλαντζή Μαρία- Δ/ντρια   Δημ. Σχ.  Μαυρομματίου
                                                        Κολοβός Ηλίας –Πρόεδρος Εμπορ. Συλλ.Αλιάρτου
                                                        Μπουζίκας Χαράλαμπος –Πρόεδρος  συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων Δημ. Σχ. Θεσπιών

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια