Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ‏

Τη δυνατότητα ίδρυσης και λειτουργίας ενός Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Λιβαδειά θα διερευνήσει ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός του και εκδότης του περιoδικού ΒΟΙΩΤΙΑ Δημήτρης Λάμπρου την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της εσπερίδας για το Μαντείο του Τροφωνίου που διοργανώθηκε στη Λιβαδειά.

Η κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης απόρων οικογενειών, οικογενειών που δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε τα στοιχειώδη αγαθά, αποτελεί τον σκοπό του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δημήτρης Λάμπρου τόνισε ότι " δεν πρόκειται για φιλανθρωπία ούτε για ελεημοσύνη. Δεν είναι υπεροψία ούτε αφ’ υψηλού αντιμετώπιση. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πράττει το αυτονόητο, πρόκειται για μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης. Πρόκειται για τη διάγνωση μιας λειτουργικής ανάγκης της κοινωνίας, πρόκειται για την οδυνηρή προσγείωση σε μια τραγική πραγματικότητα, πρόκειται για τη συνειδητοποίηση πως κοινή είναι η μοίρα των ανθρώπων προς το άδηλον μέλλον”.

Την επόμενη εβδομάδα Ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς θα κοινοποιήσει δημόσια πρόσκληση προς τους φορείς της πόλης για τη σύγκληση σύσκεψης με σκοπό τον συντονισμό τους για την ίδρυση ενός Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Λιβαδειά.

"Πρόκειται για το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να περισώσουμε ό,τι μπορεί να περισωθεί από την αξιοπρέπεια της Λιβαδειάς και από την αξιοπρέπεια τη δική μας εν όψει της βαρυχειμωνιάς που οσονούπω ενσκήπτει" κατέληξε ο εκδότης του περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ Δημήτρης Λάμπρου.
Τη συμμετοχή του στην προσπάθεια για την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Λιβαδειά ανακοινώνει ήδη ο Σύλλογος ¨Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΒΡΥΣΗ" Αγίας Παρασκευής.
Οσοι εκπρόσωποι φορέων ή ιδιώτες επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς για την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Λιβαδειά μπορούν να τηλεφωνούν στον πρόεδρο του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς Δημήτρη Λάμπρου (κιν. 6944 73 44 90) και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μπενέτο (κιν. 6932 43 97 12).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου