Ticker

6/recent/ticker-posts

Χρήσιμα sites για την υγεία του παιδιού σας!

Κάθε γονιός ενδιαφέρεται για την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών του. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες ορισμένες χρήσιμες ιστοσελίδες για εσάς και τα παιδιά σας, με πολλές πληροφορίες, συμβουλές και άρθρα σε θέματα υγείας, φροντίδας και ανάπτυξης, που απασχολούν την κάθε οικογένεια.




Η ομάδα του Κέντρου Παιδιατρικής Μέριμνας έχει δημιουργήσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα με σκοπό οι γονείς να μπορούν να ενημερώνονται άμεσα, για διάφορεςεπείγουσες καταστάσεις, να διαβάζουν ενδιαφέροντα και έγκυρα παιδιατρικά άρθρα από τον χώρο της υγείας, καθώς επίσης και να μπορούν να βλέπουν διάφορα σχετικά βιντεάκια.


Πρόκειται για το siteτης Αμερικανικής Παιδιατρικής Ακαδημίας. Μπορείτε να βρείτε έγκυρα άρθρα, έρευνες και πληροφορίες που αφορούν και το γονέα αλλά κυρίως το παιδί, από όταν… βρίσκεται στην κοιλιά της μητέρας, μέχρι όταν φτάνει πλέον στην ενηλικίωση. Ρίξτε του μια ματιά!


Αξίζει να επισκεφτείτε το site αυτό, καθώς θα βρείτε ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες αλλά και συμβουλές για το πώς να μεγαλώσετε τα μικρά σας με αρμονία! Σίγουρα θα βοηθήσει και εσάς ως γονείς, αφού θα σας λυθούν διάφορες απορίες σε θέματα ψυχικής και κοινωνικής υγείας των παιδιών.


Κρατηθείτε ενήμεροι όσον αφορά στην ανάπτυξη, υγεία και ψυχολογία των παιδιών σας, μέσα από το συγκεκριμένο site. Εκτός από τα θέματα υγείας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και άρθρα, που αναφέρονται για παράδειγμα στα παιδιά και τα media. 


Πρόκειται για την ιστοσελίδα της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου. Μπορείτε να ενημερωθείτε για διάφορες υπηρεσίες, έρευνες, εκδόσεις μέχρι και ταινίες που αφορούν στην ψυχική υγεία του παιδιού και του εφήβου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια