Ticker

6/recent/ticker-posts

ViotiaBusiness


ViotiaBusiness
Αξιότιμοι κύριοι, 

Έχω την τιμή να σας πληροφορήσω για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου μεγάλου διαδικτυακού portal www.viotiabusiness.gr 

Το Viotiabusiness.gr αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο προβολής, πληροφόρησης και επικοινωνίας στο Internet για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νομό Βοιωτίας, που ενδιαφέρονται για το νομό Βοιωτίας ή φιλοδοξούν να επεκταθούν στον νομό Βοιωτίας.


Το Viotiabusiness.gr έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό πληροφόρησης που υπάρχει στη Βοιωτία σχετικά με τις επιχειρήσεις, τις αγορές, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες παραγωγής γνώσης, προϊόντων και υπηρεσιών στην περιοχή μας.

Το Viotiabusiness.gr είναι σχεδιασμένο επιστημονικά ώστε να παρέχει υπηρεσίες προβολής επιχειρήσεων υψηλής αισθητικής και λειτουργικής αρτιότητας. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και με απόλυτο σεβασμό στον χρόνο του χρήστη προσφέρει προβολή μεγάλης αποτελεσματικότητας σε ολόκληρο τον Κόσμο. 

Στο μέτρο που το Viotiabusiness.gr φιλοδοξεί να συνδέσει ολόκληρη την Βοιωτία με την υφήλιο είναι φανερό ότι έχουν σημαντική θέση στους καταλόγους του οι Σύλλογοι της περιοχής. 

Γι’ αυτό παρακαλούμε για την αποστολή των στοιχείων του Συλλόγου του οποίου ηγείστε (στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@viotiabusiness.gr ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Ελευθερίου Γονή 10-12 32100 Λιβαδειά) για να γίνει η καταχώρισή του στην κεντρική σελίδα του ViotiaBusiness.gr. 

Η καταχώριση είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί προσφορά του ViotiaBusiness.gr. 


Με εκτίμηση 

Γωγώ Θεοδώρου 

Υπεύθυνη Διεύθυνσης





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια