Ticker

6/recent/ticker-posts

Η θέση του Γ. Ντασιώτη για δημιουργία νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού Κωπαϊδας

Από τη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού με ένα και μοναδικό θέμα, την αλλαγή και δημιουργία νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού Κωπαϊδας, ύστερα από τα χρόνια προβλήματα δυσλειτουργίας και αναποτελεσματικότητας του σημερινού μοντέλου που ακούσει στο όνομα «Οργανισμός Κωπαϊδας».

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης  είπε οτι η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από μια παραδοχή οτι «η Κωπαΐδα είναι ο κοινός μας τόπος ο χώρος που ζούμε και πρέπει να αναπτύξουμε».
Σύμφωνα με τον κ. Ντασιώτη ο Οργανισμός Κωπαΐδας «με τον τρόπο που σήμερα λειτουργεί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες» και γι΄ αυτό «πρέπει να εξελιχτεί να γίνει πιο λειτουργικός, πιο ευέλικτος ώστε να μπορέσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν».
Προβλήματα που αφορούν τόσο στις υποδομές όσο και στον τρόπο διαχείριση των υδάτων και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία «που η επανεκκίνηση της οικονομίας μπορεί να ξεκινήσει από τον πρωτογενή τομέα».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. καλησπέρα,
    επειδή το θέμα αυτό είναι αρκετά σοβαρό, κι επειδή τα σχετικά αποσπάσματα από τα βίντεο που παραθέτει η «πηγή» είναι κακόηχα, μήπως ξέρετε που μπορούμε να βρούμε και να διαβάσουμε τόσο τα κείμενα των ομιλιών στην συνάντηση αυτή ή τις βασικές ιδέες για την δημιουργία αυτού του νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού Κωπαΐδας; Επίσης μπορείτε να μας διαφωτίσετε για τις ιδιότητες εκείνων (εκτός από όσους ήδη αναφέρονται) που μίλησαν στην συνάντηση (ως ρεπορτάζ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή