Ticker

6/recent/ticker-posts

Προκλήσεις των Τούρκων στη Θράκη

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι οι οποίοι διοργανώνουν το Σάββατο 31 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη μεγάλη εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της… «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης»!


Όπως, μάλιστα αποκαλύπτει και άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, η εκδήλωση που θα έχει μεγαλοπρεπή χαρακτήρα «για να αναπτερώσει και τις ελπίδες όλων όσων επιδιώκουν την ανασύσταση αυτής της «δημοκρατίας» – ανδρείκελο, διοργανώνεται από το γνωστό τουρκικό Ίδρυμα που έχει την ονομασία, «Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών Ευρασία», (ASAM) και θα λάβει χώρα στο Yıldız Park της περιοχής της Beşiktaş στην Κωνσταντινούπολη».

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση, έχουν κληθεί να παραβρεθούν πρέσβεις ξένων χωρών, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, ενώ θα μετέχουν και όλα τα γνωστά Ιδρύματα που δρουν στην δυτική Θράκη και προωθούν, με την σκανδαλώδη ανοχή της ελληνικής πλευράς, την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως θα έχει κληθεί να παραστεί και ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, για να τιμήσει την «Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια