Ticker

6/recent/ticker-posts

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους!

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι χαρούμενες και ιδανικές για να προσφέρουμε αλλά και να δεχτούμε δώρα. Η επιτυχία ενός δώρου επέρχεται όταν αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παραλήπτη του. Σημασία δεν έχει το πόσο ακριβό ή εντυπωσιακό είναι, αρκεί να δίνεται με πολύ αγάπη και να ταιριάζει στην προσωπικότητα. Δώρα πρωτότυπα, λειτουργικά, δώρα αγάπης. Προσφέρετέ τα ... και γεμίστε με χαμόγελα τους αγαπημένους σας ανθρώπους.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ


Blooming bath για τα μωράκια

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! Μια ζεστή φωλιά την ώρα του μπάνιου αποτελεί το blooming bath από τη γαλλική εταιρεία Lilaboo. Κάντε το δώρο στο ανίψι, το βαφτιστήρι ή το μωράκι σας. Ένα πρωτότυπο δώρο που θα το λατρέψει και η μαμά. Φτιαγμένο από μαλακά υλικά που έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί είναι η λύση στα «σκληρά μπανάκια». Το μωράκι μπορεί πια να απολαύσει το μπάνιο του σε αυτό από την γέννησή του μέχρι τους 6 μήνες. Θα το βρείτε σε τρία χρώματα, φούξια, γαλάζιο και κίτρινο.

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! 
Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη για τα παιδάκια

Εάν θέλετε να κάνετε ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο στην καρδιά και στη μνήμη ενός παιδιού, τότε διαλέξτε αυτό. Ένα γράμμα απευθείας από τον Άγιο Βασίλη για το μικρό σας. Μπαίνετε στο site http://www.letterfromsantaclaus.gr, διαλέγετε τη φόρμα του γράμματος, έπειτα το κείμενο της αρεσκείας σας, συμπληρώνετε τα στοιχεία του παιδιού που θα σταλεί το γράμμα και τέλος ελέγχετε το προσχέδιο. Σε λίγες ημέρες το πιτσιρίκι σας θα λάμπει από ευτυχία.

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! 
Πουφ μαξιλάρα για έναν φίλο

Ένα ποπ δώρο για τον ποπ κολλητό ή κολλητή σας. Ένα πουφ γεμάτο κόμικς από τα καταστήματα Bessis θα στολίσει τον χώρο του αγαπημένου σας προσώπου, ενώ παράλληλα θα του προσφέρει στιγμές χαλάρωσης μπροστά στο τζάκι ή την τηλεόραση.  Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιπλόπανων που μπορείτε να διαλέξετε για να φτιαχτεί το πουφ σας σύμφωνα πάντα με το γούστο του δέκτη και τα χρώματα του σπιτιού του. Τα μεγέθη είναι δύο, μικρό και μεγάλο.

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! 
Pre-Natal Treatment για μέλλουσες μαμάδες

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι δώρο να κάνουμε στην έγκυο φίλη μας με σκοπό να το απολαύσει πραγματικά. Τα ρούχα τα ξεχνάμε, γιατί δεν θα τα χαρεί άμεσα. Αν πραγματικά θέλετε να σας ευγνωμονεί η φίλη σας, τότε χαρίστε της μια εμπειρία χαλάρωσης αποκλειστικά για την κατάσταση της! Διαλέξτε την υπηρεσία από το www.days4u.gr. Θα ανακουφιστεί από τους πόνους της πλάτης και της μέσης, θα απολαύσει μια θεραπεία σώματος και προσώπου και θα επιστρέψει σπίτι της πιο χαλαρή και ξεκούραστη από ποτέ.


ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! 
Ημερολόγιο Στοχοθεσίας 2014

Το νέο ημερολόγιο του flowmagazine.gr για το 2014 δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας καταγράφοντάς τους! Η ημέρα διαρκεί 24 ώρες και το έτος 365 ημέρες. Κατά την περιστροφή της γης είτε γύρω από τον εαυτό της είτε γύρω από τον ήλιο, εσείς ποιους στόχους σκοπεύετε να υλοποιήσετε το 2014; Κάθε ημέρα και ένας στόχος, κάθε μήνας και εκπλήρωση αυτών. Η ζωή σας ρέει - flow σαν ποτάμι και δεν έχετε παρά να βελτιώσετε την ικανότητά σας στη λήψη αποφάσεων μέσα από την καταγραφή τους στο ημερολόγιο στοχοθεσίας του flowmagazine.gr. Καταγράφοντας τους στόχους σας στο ημερολόγιο του flowmagazine.gr κρατάτε στην ουσία το κλειδί που θα ανοίξει για εσάς νέες  πόρτες.

 


Σοκολάτες zotter από την Gusto Raro

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! Η πιο αγαπημένη και λαχταριστή γεύση σοκολάτας, με την μοναδικότητα της αυστριακής zotter και με την χρήση πρώτων υλών αποκλειστικά Βιολογικής καλλιέργειας και κτηνοτροφίας! Γεμιστές σοκολάτες για παιδικά γούστα –μέλι, βούτυρο καραμέλα, φράουλα κ.ο.κ.- , μπάρες σοκολάτας με περιεκτικότητα κακάο από 30% έως και 100% ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις «ανάγκες» ανά περίσταση. 
Κουβερτούρες για σπιτική ζαχαροπλαστική με ποσοστά περιεκτικότητας κακάο έως και 100% χωρίς ζάχαρη για ειδικές εφαρμογές! Δυνατότητα δημprototupa_dora_xristougennon_gia_mikrous_kai_megalous_2ιουργίας σοκολατών με περιτυλίγματα «κατ’ επιλογήν» με φωτογραφίες σας και κείμενα  ή ευχές, άριστη και πρωτότυπη λύση για βαπτίσεις, party, δώρα κ.ο.κ.
Για τις φετινές γιορτές εκμεταλλευτείτε την προσφορά με την οποία αγοράζοντας τρεις κουβερτούρες η μία είναι δώρο!

Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! 
Κρασί από ρόδι για ξεχωριστές γεύσεις!

Μια ιδανική πρόταση είναι το κρασί από ρόδι, το οποίο είναι κάτι διαφορετικό, λόγω της δυσκολίας και της πολυπλοκότητας στην διαδικασία παραγωγής του. Στην πραγματικότητα, είναι η τέχνη της οινοποίησης στην τελειότερή της μορφή! Αυτό το μοναδικό ποτό, είναι αποτέλεσμα της ζύμωσης του φρούτου και μόνον, χωρίς προσθήκη αλκοόλης και παράγεται με παραδοσιακές τεχνικές, ίδιες με αυτές της οινοποίησης του αμπέλου. Εκτός από το κρασί το ίδιο, πρωτότυπες είναι και οι συσκευασίες δώρου κάνοντάς το έτσι ακόμα πιο ξεχωριστό και μοναδικό! Το κρασί από ρόδι θα το προμηθευτείτε αποκλειστικά από την εταιρεία Quality Wines.

Δώρα φροντίδας



Πρωτότυπα δώρα Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους! 


Για φέτος τα Χριστούγεννα κάντε δώρα φροντίδας, γιατί η φροντίδα είναι αυτό που μας λείπει την περίοδο που διανύουμε και είναι αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Έχοντας δημιουργήσει σετ προϊόντων με τις εκπληκτικές ιδιότητες της αλόης βέρα, από τον μεγαλύτερο καλλιεργητή και παραγωγό προϊόντων με αλόη βέρα στον κόσμο, την εταιρεία Forever living products, αυτό το δώρο αποτελεί ιδανική επιλογή για τις γυναίκες της ζωής σας, από την καλύτερή σας φίλη μέχρι την αδερφή και την μητέρας σας.




flowmagazine

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια