Ticker

6/recent/ticker-posts

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο

Ένα χρόνο μετά τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας τα προβλήματα και η εξαθλίωση των προσφύγων όχι μόνον παραμένουν, αλλά διογκώνονται μέρα με τη μέρα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που συνυπέγραψε αυτή τη ρατσιστική συμφωνία ντροπής, έχει μετατρέψει τα κέντρα «υποδοχής» των μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, στα οποία επικρατούν άθλιες συνθήκες διαβίωσης, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της Μόριας στη Λέσβο. 


Επιπλέον, η πολιτική αυτή στρώνει το έδαφος στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που έχοντας ως όχημα «αγανακτισμένους γονείς» προσπαθούν να εμποδίσουν τη φοίτηση προσφυγόπουλων στα σχολεία αλλά και γίνονται προκλητικοί στη δίκη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, προκαλώντας ακόμα και τη μητέρα του.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού στις 21 Μάρτη, καλεί όλες και όλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται από σωματεία, πολιτικούς φορείς, συλλογικότητες, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις, το Σάββατο 18 Μάρτη στην Αθήνα , αλλά σε κάθε σημείο της χώρας .Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα και όλοι όσοι υποφέρουν απ’ την πολιτική των μνημονίων έχουν κοινούς εχθρούς με τους πρόσφυγες και μαζί μπορούν να παλέψουν για μια καλύτερη ζωή.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς , συνυπογράφει το ψήφισμα για τις συγκεντρώσεις του Σαββάτου, Διεθνούς Ημέρας κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας, και ενώνει τη φωνή του με όλους αυτούς που ζητούν να ακυρωθεί η συμφωνία της ντροπής ΕΕ-Τουρκίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια