Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Η μοναδική στιγμή που γεννά μια καμηλοπάρδαλη

Το είδαν live ένα εκατ. άνθρωποι!


Περισσότερο από ενάμιση μήνα περίμεναν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού, αλλά και χρήστες τον social media την καμηλοπάρδαλη Έιπριλ να γεννήσει, μιας και η γέννα της θα μεταδιδόταν με live streaming μέσω της επίσημης σελίδας του στο youtube. Έτσι κι έγινε!


Ο τοκετός της Έιπριλ ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και το μωρό ήρθε στον κόσμο στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας. Μάλιστα, η γέννα της έγινε viral, καθώς την παρακολούθησαν 1 εκατ. άνθρωποι.

Και μπορεί την γέννα να είδαν χρήστες από όλον τον κόσμο, αλλά την ίδια τύχη δεν είχε και ο κτηνίατρος που προσπάθησε να εξετάσει το νεογέννητο λίγες μέρες μετά.

Κι αυτό γιατί η Έιπριλ κλώτσησε τον κτηνίατρο, με αποτέλεσμα εκείνος να μην μπορέσει να πλησιάσει το μικρό ζώο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου