Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Επίσκεψη ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς

Επισκεφτήκαμε ως ΟΝΝΕΔ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς όπου και είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το έργο της και να ακούσουμε τα προβλήματα των πυροσβεστών που την επανδρώνουν.


Σε μια περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας, λόγω καλοκαιριού, οι πυροσβέστες αποτελούν τους «ήρωες της διπλανής πόρτας» και παραμένουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και να προστατευτεί το περιβάλλον μας από κάθε οικολογική καταστροφή.

Η πολιτεία οφείλει να συνδράμει αποφασιστικά στον αγώνα αυτών των ανθρώπων που, πολλές φορές μέσα σε εξοντωτικά ωράρια, υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν στις κακουχίες που αντιμετωπίζουν.
 
Ως νέοι, ευχαριστούμε τους άνδρες του Πυροσβεστικού σώματος για την προσφορά τους, αλλά παράλληλα απαιτούμε από τον κατ' ευφημισμόν, όπως αποδείχθηκε το προηγούμενο διάστημα, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων τόσο πριν αλλά και κατά την διάρκεια εκδήλωσης πυρκαγιών.
 
Τέλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Καλοπήτας Θοδωρής, χάρισε συμβολικά εκ μέρους της οργάνωσης μας, μια εικόνα της Παναγίας στον Διοικητή της Π.Υ. Λιβαδειάς, Πύραρχο Γεώργιο Σηφάκη, προκειμένου αυτή να φυλάει τους άνδρες του σώματος και να ενισχύει τον αγώνα τους.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου