Ticker

6/recent/ticker-posts

Πρωταπριλιά σε Λουτράκι και Καλλιθέα οι Aliartistas!

Αν έλεγες σε κάποιον ότι ξύπνησες στις πέντε… χαράματα γιατί είχες ραντεβού με την παρέα σου στο Λουτράκι για να ανέβεις στα Γεράνεια Όρη…μάλλον δε θα σε πίστευε! Πρωταπριλιά, γαρ! Συνεπείς, όμως, όλοι οι Aliartistas στο ραντεβού τους! 
Οκτώ παρά κάτι έπιναν τον δεύτερο καφέ τους στην εξοχή, πλάγια με θέα τη θάλασσα! Δεξιά, ζερβά δρομείς να ντύνονται και να ξεντύνονται! (ξέρουμε εμείς…). 
Και απέναντι ένα βουνό με δύσβατα μονοπάτια. Δύσκολη ανάβαση, ανηφόρες πολλές, αγκομαχητά, κατηφόρες πιο δύσκολες…Αλλά ποιος νοιάζεται γι αυτά; Κανείς δεν χολοσκάει ούτε για χρόνους, ούτε για θέση , ούτε για ρεκόρ! Γιατί πρωταπριλιατικα τη τιμητική τους είχαν οι γαριδομακαρονάδες! Τα τηγανητά κολοκυθάκια και οι τηγανιτές πατάτες…επίσης. Ο αρχηγός βέβαια προτίμησε μια …σταβλίσια! Ξέρει αυτός τι χρειάζεται για την ανάπλαση του μυϊκού ιστού, από Μεγαλη Δευτερα νηστεία! Οι σαλάτες έτσι… για να ανοίξει η όρεξη, αν και από δαύτην υπήρχε αρκετή! Καιρό τώρα η παρέα των Aliartistas ήθελε να κανονίσει μία συνάντηση από εκείνες που τα πιρούνια και τα κουτάλια αλλάζουν με ταχύτητα χέρια και πιάτα! Και πρωταπριλιατικα το διασκέδασαν αρκετά!
Στα αγωνιστικα και στα 22χλμ συμμετειχαν η Σπυριδουλα Παλατζα, Πεγκυ Παπακωνσταντινου, Ελενη Μωραιτη, Δημητρης Αρβανιτης, Βαγγελης Αρβανιτης,Χρηστος Κοκκαλης,Νικος Πουρναρας,Γιωργος Αργυρης και Σακης Κατσουλας! Στα 10χλμ η Μαρια Δριτσα,Δημητρης Τριανταφυλλου,Γιωργος Ζυγογιαννης και Κωστας Μπεζαιτης.
Την ιδια μερα στη Αθηνα πραγματοποιηθηκαν αγωνες δρομου 10χλμ και 5χλμ με την ονομασια "Kallithea Run"! Στα 5χλμ ειχαμε τη συμμετοχη του Aliartista Δημητρη Μανδαλου! 
Επομενο ραντεβου θα ανακοινωθει συντομα!














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια