Ticker

6/recent/ticker-posts

Οι Αliartistas στον τον 2ο Αγώνα Αγάπης Δομβραίνας-Θίσβης με διακρίσεις!

Διακρισεις για τους Αliartistas και αυτο το σαββατοκυριακο!
Τη Κυριακη 13 Μαιου ηταν η Γιορτη της Μητερας! Οι Aliartistas τιμησαν με ξεχωριστο τροπο αυτη την ξεχωριστη ημερα! Συμμετειχαν σε εναν αγωνα αγαπης,τον 2ο Αγωνα Αγαπης Δομβραινας-Θισβης. Συμμετοχες πολλες,αγωνες για ολες τις ηλικιες και ολα τα γουστα(200μ. 400μ. 1000μ. 5000μ. 10.000μ.),πολλα μεταλλια,πολλες διακρισεις,πολλα κυπελλα,πολλα παιδια και ακομα περισσοτερες μανουλες!
Οι γυμναστριες της ομαδας,Ολγα Μαγγογια,Ηρω Βαρθαλαμη,Πεγκυ Παπακωνσταντινου μαζι και η Ελενη Μωραιτη ανεβαινοντας στο βαθρο,εδειξαν τον δρομο στους μικρους Aliartistas για μελλοντικες επιτυχιες! Η Σπυριδουλα Παλαντζα αν και καθυστερησε στην εκκινηση καταφερε να πλασαριστει στην 4η θεση. 
Συμμετειχαν οι:Μαρια Δριτσα,Δημητρης Τριανταφυλλου,Παρασκευας Τριανταφυλλου,Νατασσα Τριανταφυλλου,Κωστας Μπεζαιτης,Βασιλης Κολοβος,Γιωργος Αραπιτσας,Τασος Σταμουλης,Γιωργος Ζυγογιαννης,Γιωργος Τσιωλης,Σταματης Καρασαββας,Μαριος Κουρουνης.
Λιγα χιλιομετρα πιο περα,στην Ορεινη Δωριδα συμμετειχαν στο Tihio Race οι Βαγγελης Αρβανιτης,Δημητρης Αρβανιτης,Νικος Πουρναρας με σημαντικη διακριση του Γιωργου Αργυρη κατακτωντας τη 3η θεση!
Συγχαρητηρια σε ολους,μικρους και μεγαλους! Επομενο ραντεβου στις 20/05/2018 στα Λευκτρα για τον Δρομο του Επαμεινωνδα.
Η ομαδα των Aliartistas εκφραζει τα θερμα της συλληπητηρια στην οικογενεια του φιλου και συναθλητη Σακη Σεμου που εφυγε πολυ νωρις απο κοντας μας!








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια