Ticker

6/recent/ticker-posts

Ξεκινούν σήμερα 14/6 οι αιτήσεις για ΕΣΠΑ, απαλλαγή τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό & στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για όγδοη συνεχή χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που αφορά στην απαλλαγή των μητέρων από τη καταβολή τροφείων στις παρακάτω δομές: 


ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 23.110 


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 22.430 


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ – Δ.Δ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΛ. 22620-67.200 


ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΤΗΛ. 22683-50.235 

Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απολαύσουν της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ του παιδιού τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, που θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των πιο πάνω εκπαιδευτικών δομών. 

ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι υπάλληλοι – μόνιμοι και αορίστου χρόνου – των ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού).Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις μητέρες – στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. – από σήμερα 14/6/2018 έως Τρίτη 3/7/2018 ώρα 24.00. 

Η ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ από σήμερα 14/06/2018 και ώρα 20:00 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. www.eetaa.gr, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και στην συνέχεια θα εκτυπώνονται και θα αποστέλλεται με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. 

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες μητέρες να διαβάσουν προσεχτικά το Αναλυτικό Τεύχος Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για Ωφελούμενες Μητέρες, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.gr καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για συμμετοχή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου (22683-50.235), στο Παιδικό Σταθμό Θεσπιέων- Δ.Δ. Μαυρομματίου (22620-67.200) και στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr). 

Παρακαλούνται ΟΛΕΣ οι μητέρες να υποβάλλουν την αίτησή τους για απαλλαγή τροφείων στις ανωτέρω ημερομηνίες. 

Η διάθεση των θέσεων θα πραγματοποιείται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. προς τις γυναίκες ωφελούμενες μέσω «εντολής τοποθέτησης». 




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 




ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. NΤΑΣΙΩΤΗΣ 




Συνημμένα : 



3) Δικαιολογητικά συμμετοχής (Για να δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά συμμετοχής κάντε κλικ στην κατηγορία που ανήκετε) 


Υπόδειγμα Βεβαίωσης απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα (word) / (pdf





3.6.: Άνεργη


3.8.: Φάκελος αποστολής αίτησης και δικαιολογητικών στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (word) / (pdf




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια