Ticker

6/recent/ticker-posts

Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς: Αφιέρωμα στον συγγραφέα Γιώργο Μανιάτη

ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΟΥ
"Το να αποσύρεσαι..." δεν σημαίνει να το βάλεις στα πόδια, να εξαφανιστείς, αλλά να δώσεις Τόπο στο ήμισύ σου. Χώρο για να μπορεί να θάλλει.

Αυτό ακριβώς είναι η ουσία της ΑΓΑΠΗΣ. Αλλιώς είναι ασφυξία, κοινώς "πλάκωμα".



Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, ο σύλλογος «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» και ο Όμιλος Φίλων Παναγιώτη Στάμου διοργανώνουν εκδήλωση-αφιέρωμα στον συγγραφέα Γιώργο Μανιάτη, με αφορμή την επανέκδοση των έργων του από τις εκδόσεις "Στιγμή". 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 7 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (Κάδμου 7 & Δαιδάλου). 

Τη ζωή και το έργο του Γιώργου Μανιάτη θα παρουσιάσουν ο Αιμίλιος Καλιακάτσος, εκδότης των εκδόσεων ΣΤΙΓΜΗ και ο Αντώνης Καραβασίλης, μεταφραστής. 

Ειδική αναφορά θα γίνει στον συντοπίτη μας ποιητή Παναγιώτη Στάμο, στη γνωριμία του με τον Γιώργο Μανιάτη και στην επιρροή που δέχτηκε από αυτόν. 

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο σκηνοθέτης Σταύρος Ψυλλάκης και θα προβληθεί trailer της ταινίας – ντοκιμαντέρ «Γιώργος Μανιάτης, Για χωρίς λόγο», της οποίας η πρεμιέρα θα γίνει στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο 2019.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια