Ticker

6/recent/ticker-posts

''Χρυσός '' ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης των Special Olympics Βοιωτίας!

Μία ιστορική στιγμή για τα αθλητικά δρώμενα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, η οποία οφείλεται στις επιτυχίες του αθλητή μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ, ο οποίος εκπροσωπώντας τη Χώρα μας, ως μέλος της Ελληνικής αποστολής των SPECIAL OLYMPICS HELLAS, αγωνίστηκε στους Παγκόσμιους Αγώνες SPECIAL OLYMPICS που φιλοξενήθηκαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, από τις 8 μέχρι 21 Μαρτίου 2019. 

Πιο συγκεκριμένα με την ομάδα της σκυτάλης στα 4 Χ 100 και με χρόνο 53:74, κατέκτησαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. 

Αγωνίστηκε επίσης και στα 1500 μ., όπου τερμάτισε στην 4η θέση, με χρόνο 4:58:60. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κατ’ αρχάς στον ίδιο τον αθλητή, για τις επιτυχίες του, στην οικογένειά του που στηρίζει τις προσπάθειές του, καθώς και στους προπονητές του κ.κ. Μιχάλη Τόλια & Κωνσταντίνο Κυριακάτη. 

Το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που αθλητής μας κατακτά τόσο υψηλές θέσεις σε παγκόσμιους αγώνες στίβου, μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά, αλλά συγχρόνως μας δημιουργεί πρόσθετες ευθύνες, για τη δημιουργία ακόμη καλύτερων προϋποθέσεων έτσι ώστε να προκύψουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον και από άλλους αθλητές και αθλήτριές μας. 

Η Τοπική Επιτροπή 

Special Olympics Hellas 

Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια