Ticker

6/recent/ticker-posts

Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας- Ψηφίζουμε Φάνη Σπανό!

Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα, ψηφίζουμε για τον τόπο μας. «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» και το επόμενο μεγάλο μας στοίχημα είναι μια ισχυρή περιφερειακή διοίκηση και μια δυνατή περιφερειακή οικονομία. Πατώντας στις σταθερές βάσεις που έχουμε θέσει ήδη, είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε τη Στερεά της νέας εποχής.
Μιας εποχής των ευκαιριών και της προοπτικής για εμάς και τα παιδιά μας. Να δημιουργήσουμε, δηλαδή, αυτές τις συνθήκες που θα τα κρατήσουν στον τόπο τους. Με βασικούς άξονες τις Υποδομές και το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, την Περιφερειακή Οικονομία, την Αγροτική Ανάπτυξη, τη Δημόσια Υγεία και την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Έξυπνη Διακυβέρνηση και με καταγεγραμμένες και σαφείς προτεραιότητες για τον κάθε άξονα, θέλουμε να κάνουμε την καθεμία και τον καθένα υπερήφανο πολίτη της Στερεάς Ελλάδας. 
Οραματιζόμαστε μια Περιφέρεια που θα δημιουργεί τις εξελίξεις, αντί να τις ακολουθεί. Μια Περιφέρεια πρότυπο. Μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, της καινοτομίας στην πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή, των πιο φρέσκων αναπτυξιακών ιδεών θα καταφέρουμε να διαμορφώσουμε μια κοινή στρατηγική για το αύριο, καθώς και μια κουλτούρα διαρκούς προόδου για τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας. Έτσι, θα διασφαλίσουμε την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας για τις επόμενες δεκαετίες, καθώς η ευημερία της Περιφέρειας και των ανθρώπων της είναι υπόθεση όλων. Δέσμευσή μας είναι να μείνουμε πιστοί στη νοοτροπία και τις αρχές μας, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά. Χωρίς να χάσουμε χρόνο. Γιατί θέλουμε οι πολίτες να αισθάνονται την Περιφέρεια αρωγό στα προβλήματα της καθημερινότητας τους. Έναν βοηθό πρόθυμο να «βάλει πλάτη» σε κάθε δυσκολία.
 Δώσαμε τη μάχη ενάντια στην απραξία και σήμερα, βλέπουμε τον καρπό που σπείραμε να ανθίζει μέσα από χειροπιαστά αποτελέσματα, που μας δείχνουν ότι στη Στερεά Ελλάδα ακολουθούμε τον σωστό δρόμο. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά και να στοχεύουμε ψηλά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ψηφίζουμε, λοιπόν, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Ψηφίζουμε για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη. Ψηφίζουμε για να επιμείνουμε στην καρδιά της Ελλάδας. Φάνης Σπανός Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια