Ticker

6/recent/ticker-posts

Άνοιξε το θέμα Δίκτυα Ακαθάρτων-''Αποχετευτικό'' Αλιάρτου ο Γιώργος Αραπίτσας

Ως γνωστό , το το έργο ''Δίκτυα Ακαθάρτων Αλιάρτου'' ξεκίνησε τον Μάϊο του 2014 και αποτελεί κατά την άποψη μας το σημαντικότερο έργο που αφορά την καθημερινότητα ΟΛΩΝ των Δημοτών της πόλης της Αλιάρτου.
Έως σήμερα 2020, για το υπόψιν θέμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση όσο αφορά την προοπτική αποπεράτωσης αυτής της φάσης ,τι μέλλει γενέσθαι για την επόμενη φάση κλπ.
Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιεί στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Αραπίτσας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14-9-2020, πέραν των άλλων έθεσε τη καθυστέρηση που υπάρχει στην συντήρηση της οδοποιΐας, έργο που κωλυσιεργεί πάνω από ένα χρόνο, την συντήρηση του αύλειου χώρου του Γυμνασίου Αλιάρτου και την συντήρηση των φρεατίων αποχέτευσης χωρίς να πάρει πειστικές απαντήσεις. 
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με τον Κλεισθένη πολλά θέματα περνάνε από την Οικονομική επιτροπή ,που είναι αρμόδια για παρατάσεις έργων κλπ. χωρίς να έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο οπότε άξιες λόγου θα είναι οι εισηγήσεις-αιτιολογήσεις  εκατέρωθεν.

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι η παράταξη του δεν ψηφίζει παράταση παράδοσης του έργου αιτιολογώντας, ότι αυτό συνήθως πραγματοποιείται, όταν γίνονται κάποιες εργασίες που δεν έγιναν πριν, για λόγους ανωτέρας βίας, ενώ εδώ δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πρέπει να φτιαχτούν τα φρεάτια ή να αντικατασταθούν με βάση τις προδιαγραφές σε δρόμους διέλευσης βαρέων οχημάτων, να δοκιμαστεί το έργο και να παραδοθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια