Ticker

6/recent/ticker-posts

Μία ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων - Ναύαρχος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του (Εικόνες)





Το να παντρευτεί ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού την αγαπημένη του, ασφαλώς και δεν είναι είδηση.


Το να παντρευτεί ένας εν ενεργεία ναύαρχος του ΠΝ την αγαπημένη του, ασφαλώς είναι πολύ πιο σπάνιο.


Το να ενωθεί όμως με τα «δεσμά του γάμου» ένας εν ενεργεία ναύαρχος του ΠΝ, ο οποίος είναι ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στο εκκλησάκι της Σχολής που είναι αφιερωμένο – που αλλού - στον Άγιο Νικόλαο, ασφαλώς είναι ΚΑΙ είδηση ΚΑΙ μπορεί να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!




Ενώθηκε με την αγαπημένη του Χριστίνα


Ο λόγος για τον Υποναύαρχο Ιωάννη Καλογερόπουλο ΠΝ, νυν Διοικητή της ΣΝΔ, ο οποίος χθες Σάββατο απόγευμα ενώθηκε με τα «δεσμά του γάμου» με την αγαπημένη του Χριστίνα, σε πολύ στενό κύκλο φίλων και συγγενών, αλλά και ναυάρχων συμμαθητών και μελών του …Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, που κόντευε σχεδόν να έχει…απαρτία για να συνεδριάσει!!!


Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι παραδοσιακώς, όλες οι Στρατιωτικές Σχολές περιλαμβάνουν στις εγκαταστάσεις τους και τα οικήματα των εκάστοτε διοικητών τους, όπου διαμένουν αυτοί καθ’ ον χρόνο έχουν τη διοίκηση της κάθε Σχολής. Και είθισται σχεδόν το σύνολο των διοικητών τους να διαμένουν στα οικήματα αυτά.


Επίσης τα παρεκκλήσια όλων των Στρατιωτικών Σχολών διατίθενται για το γάμο όποιου στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων το επιθυμεί ή μελών των οικογενειών τους, σε συνεννόηση πάντα με την οικεία Μητρόπολη, όπου ιεραρχικώς ανήκει ο ναός.


Ο Υποναύαρχος Ι.Καλογερόπουλος ΠΝ, είναι απόφοιτος της ΣΝΔ Τάξεως 1986, και γιός του αείμνηστου Αντιναυάρχου Πολυζώη Καλογερόπουλος ΠΝ, ο οποίος είχε διατελέσει Αρχηγός Στόλου, ενώ στην ως τώρα σταδιοδρομία του έχει υπηρετήσει σε αντιτορπιλλικά, φρεγάτες και πυραυλακάτους, καθώς και ως Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝ.


Οι καλύτερες ευχές μας στο ναύαρχο και τη σύζυγό του.


Δείτε φωτογραφίες από το γάμο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια