Πρώτα ο Δημότης: Επισημάνσεις για θέματα της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Πρώτα ο Δημότης: Επισημάνσεις για θέματα της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων
Στις τελευταίες συνεδριάσεις της οικονομικής Επιτροπής η παράταξή μας δεν ψήφισε την παράταση:
1. Των αντιπλημμυρικών έργων της Τ.Κ.Αλιάρτου επισημαίνοντας τις κακοτεχνίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο χώρο λαϊκής αγοράς, στην οδό Διογένη Κομνηνού και στην οδό Καραϊσκάκη, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαμε πάρει από την Δημοτική Αρχή πριν από 8 μήνες.
2. Δεν ψηφίσαμε την παράταση του αποχετευτικού ακαθάρτων Αλιάρτου διότι δεν έχουν αποκατασταθεί τα φρεάτια, παραμένοντας σκεπασμένα με λαμαρίνες για διάστημα πάνω από δύο χρόνια, στον συνοικισμό Ευρυτάνων και στο χώρο των σιδηροδρομικών γραμμών προς Μούλκι. 

Επίσης υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και στασιμότητα στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Μαυρομματίου και Λεονταρίου που υλοποιούνται με το έργο Φιλόδημος. Χωρίς προβολείς για πολλούς μήνες παραμένει το Στάδιο Αλιάρτου που φιλοξενεί αρκετά σωματεία και αθλούμενους. 
Τέλος ελλείψεις και προβλήματα υπάρχουν ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου το οποίο ακόμη δεν έχει παραλειφθεί από τον Δήμο.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή μεσω του δελτίου μας , πέραν απο τις τοποθετήσεις μας στα συλλογικά όργανα, για καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό για την επίτευξη του Δημοτικού έργου.

Για την παράταξη ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ
Αραπίτσας Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια