Ticker

6/recent/ticker-posts

Αλίαρτος : Αδιάβατα και επικίνδυνα τα πεζοδρόμια (Φωτό)



Αυτή είναι η κατάσταση στην Αλίαρτο σήμερα όσο αφορα την ΠΕΟ Αθηνών Λαμίας που αφορά όλα τα καταστήματα και τα σχολεία. Πεζοδρόμια αδιάβατα -δρόμοι κάθετοι παγωμένοι.
-Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής ούτε τον αρχικό σχεδιασμό της.

-Από προσωπική εμπειρία στον δρόμο που κατοικώ έχουν περάσει τρία διαφορετικά σκαπτικά για εκχιονισμό ,όχι βέβαια των εισόδων μας , αλλά μόλις κατέβασαν ''κουβά''  μας χαιρέτησαν και ειπαν θα ξαναγυρίσουν. Ακόμη να τους δούμε.
-Φιλότιμη η προσπάθεια του Αντιδημάρχου καθαριότητας  που οδηγεί το νεο όχημα  με το μαχαίρι αλλά σε παγωμένο δρόμο δεν κάνει σπουδαία πράγματα.

-Ατυχής η παρούσα  τοποθέτηση Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας .Οι λόγοι απλοί και προφανείς.

Προτάσεις

1. Αλάτι με μέριμνα του Δήμου στους επαγγελματίες να σώσουν ότι μπορούν από τη ζημιά τους κάνοντας τα κοντινά πεζοδρόμια προσβάσιμα. Εκτίμηση οτι δεν θα αρνηθεί  κανείς να το κάνει.

2.Ειδοποίηση κατοίκων να  μετακινήσουν τα οχήματα και να μπει σε δρόμους κάθετης μεγάλης κυκλοφορίας κατάλληλο μηχάνημα.


Σε κάθε περίπτωση παρουσία αιρετού με οδηγίες ανεξάρτητα αν έχει η δεν έχει άλλα καθήκοντα


3. Βάρδια νυχτερινή μέχρι να τελειώσει η κατάσταση κάποιου υπαλλήλου με παράλληλη  απαλλαγή άλλες μέρες που θα εκκινεί σε τακτά χρονικά διαστήματα όλα τα μηχανήματα του Δήμου μας.

Πρέπει κάποιος να κάνει το ''κουμάντο'' έξω να τελειώνουμε.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια