Ticker

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2015 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ


half logo   xorigos gia madmimi
Οι εγγραφές για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, που διοργανώνεται και φέτος με κύριο χορηγό την BMW, ξεκίνησαν στις 17 Φεβρουαρίου και οι ενδιαφερόμενοι δρομείς καλούνται να «τρέξουν» για να… τρέξουν!
Μόλις μια εβδομάδα μετά την έναρξη της περιόδου εγγραφών της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2015 –που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2015 στο κέντρο της πόλης– πάνω 4.000 δρομείς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, και υπολείπονται ακόμα λιγότερες από 3.000 εγγραφές για τον ίδιο αγώνα. Κρίνοντας από το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, οι εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα κλείσουν πολύ σύντομα μέσα στον Μάρτιο. Αντίστοιχα υψηλός είναι και ο ρυθμός εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο με ήδη πάνω από 2.500 εγγραφές, ενώ από φέτος οι δρομείς έχουν δυνατότητα εγγραφής μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr) και στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ που διοργανώνεται παράλληλα.

Στις 3 Μαΐου οι δρόμοι της Αθήνας θα κατακλυστούν από χιλιάδες δρομείς που θα λαμπρύνουν με καλή διάθεση και χαμόγελα χαράς το κέντρο της Αθήνας. Μην αργείτε λοιπόν και σπεύσατε να υποβάλλετε δήλωση συμμετοχής σε έναν μοναδικό αγώνα, έναν αγώνα για όλες τις ηλικίες που τον χαρακτηρίζει η άρτια διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς όλους.
Και κάτι νέο για φέτος! Η νέα ATHENS HALF MARATHON EXPO, που θα φιλοξενηθεί μαζί με το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, θα περιμένει να σας ξεναγήσει στα περίπτερα των εκθετών της από τις 30 Απριλίου (Πέμπτη) έως και τις 3 Μαΐου 2015 (Κυριακή - ημέρα του αγώνα).
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του αγώνα www.athinahalfmarathon.gr και δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια