Ticker

6/recent/ticker-posts

7ο ΕΚΟ Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλι

Η ΕΚΟ θα είναι ο μεγάλος χορηγός στο «7ο Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλι», που διοργανώνει η ΕΛΠΑ το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10.30, από το ιδιόκτητο πρατήριο της ΕΚΟ στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 264) και ο τερματισμός των αυτοκινήτων θα γίνει στον ίδιο χώρο, το μεσημέρι της Κυριακής, ώρα 13.30. Θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων στους νικητές, στο μικρό Αμφιθέατρο του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Ο αγώνας–γιορτή αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του παλαιού αυτοκινήτου, καθώς θα συμμετέχουν σπάνια μοντέλα της περιόδου 1950-1980.

Μέσα από επιλεγμένη διαδρομή στους δρόμους της Αττικής, στόχος είναι να αναδειχθεί η ομορφιά του παλαιού αυτοκινήτου και του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα.

Με αφορμή τον αγώνα, ο κ. Ιωάννης Ψυχογυιός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ δήλωσε: «Η συνεχής προσφορά της ΕΚΟ στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας μας. Στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος, η ΕΚΟ στέκεται αρωγός στις εκδηλώσεις που προάγουν το πολιτιστικό και αθλητικό πνεύμα της χώρας. Πιστεύουμε πως η συνεργασία της ΕΚΟ με την ΕΛΠΑ αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του ράλι που θα διεξαχθεί στην Αθήνα σε λίγες μέρες».







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια