Ticker

6/recent/ticker-posts

Παρουσίαση του βιβλίου “Μαραθώνιος και Μαραθώνας” στον Αλίαρτο.


Την Κυριακή 12/12 έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Μαραθώνιος και Μαραθώνας” του Ηρακλή Αθανασόπουλου στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Αλιάρτου μπροστά σε μεγάλο πλήθος φίλων του στίβου.
Την παρουσίαση έκαναν οι: 
• Γιώργος Χατζηχρονόγλου (ΚΦΑ, Ιεροψάλτης) 
• Γιάννης Κατσέλης (Νομικός εξ Ασωπίας) 
•Οδυσσέας Καρβούνης (Νομικός, Πρόεδρος ΑΓΕ Βοιωτίας)
 
Στις 312 σελίδες του παρουσιάζονται: όλοι οι αγώνες από το 1896, στο σύνολό τους πάνω από 130, με περιγραφή και ακριβή αποτελέσματα ... Η διαδρομή λεπτομερώς χιλιόμετρο το χιλιόμετρο με χάρτες, φωτογραφίες, υψομετρικά γραφήματα ... Πορτραίτα μαραθωνοδρόμων ... Διάφορες ιστορίες ηρωϊκές, περίεργες ή δραματικές που συνδέθηκαν με τους αγώνες ... Η γέννηση του μαραθωνίου ... Ο ακριβέστερος ως τώρα πίνακας με όλους τους πανελληνιονίκες ... κλπ. 
Παρόντες ήταν η Βουλευτής κυρία Αριάδνη (Άρια) Αγάτσα ,ο νέος Δήμαρχος Αλιάρτου κος Ντασιώτης Γεώργιος παλαιοί και νέοι αθλητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι του κλασσικού αθλητισμού. 
Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία αναπτύχθηκαν ιδέες από τον παλιό δρομέα κύριο Ζαχαρόπουλο,  τη νέα γενιά από τον αθλητή  του ακοντίου Ηλία Κωστή  και  άλλους ακροατές. 
Ανακοινώθηκε επίσης από τον Κο Οδυσσέα Καρβούνη (Νομικός, Πρόεδρος ΑΓΕ Βοιωτίας) ότι η έδρα της ΑΓΕ θα μεταφερθεί στον Αλίαρτο γεγονός σημαντικό για τη πόλη μας και στο οποίο θα επανέλθουμε με πλήρες ιστορικό και δραστηριότητες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια