Ticker

6/recent/ticker-posts

Μηχανογραφικά: Τίποτε δεν αλλάζει φέτος.

Τίποτα δεν θ' αλλάξει, τουλάχιστον φέτος, σε ό,τι αφορά τα μηχανογραφικά. 
«Δεν θα ήθελα να αναστατώσουμε τα παιδιά σε μια δύσκολη στιγμή», δήλωσε, χθες, στο Μέγκα, η υπουργός Παιδείας αφήνοντας, για μια ακόμη φορά, να εννοηθεί πως το ισχύον καθεστώς δεν αλλάζει. Τα δελτία θα υποβληθούν, όπως πάντα, τον Ιούλιο. "«Το κλίμα πάει προς καλοκαίρι γιατί τα παιδιά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν τα επιχειρήματά τους και είναι σεβαστά» τόνισε, ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τις προθέσεις έναντι της διαβούλευσης που ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες. 
Εξάλλου, έχει ήδη προκριθεί η απόρριψη της πρότασης του υπουργείου -ειδικότερα του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου- τα μηχανογραφικά, εφεξής, να υποβάλλονται τον Μάρτιο. 
Ήταν έντονη η αντίδραση της συντριπτικής πλειονότητας των άμεσα ενδιαφερόμενων μαθητών και των οικογενειών τους που κατέκλυσαν τον σχετικό ιστότοπο με εκατοντάδες «όχι». 
 Κατόπιν τούτων, η υπουργός -που εξαρχής είχε επιφυλάξεις ειδικά για το έγκαιρο της ανακοίνωσης της αλλαγής-, όλο και συχνότερα, τις τελευταίες ημέρες στέλνει το μήνυμα. 
Χθες στην πρωινή εκπομπή «Ωρα Μέγκα» επανήλθε με ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια: «Δεν θα ήθελα να τα αναστατώσουμε σε μια δύσκολη στιγμή ακόμη και όταν πραγματικά υπάρχουν επιχειρήματα που λένε ότι είναι καλύτερα για τα ίδια τα παιδιά».Πηγή Enet".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια