Ticker

6/recent/ticker-posts

Εκτός Ελλάδας οι Μεσογειακοί του 2013. . .

Σημαντικό πλήγμα στο διεθνές προφίλ της χώρας μας αποτελεί η  σημερινή απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων μετά από έκτακτη συνεδρίαση της στο Παρίσι να αφαιρέσει του Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 από το Βόλο και τη Λάρισα. 
Να σημειωθεί ότι η Οργανωτική Επιτροπή είχε προειδοποιήσει πολλές φορές τη χώρα μας για τις συνεχείς καθυστερήσεις. 
 Η σταγόνα όμως ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού των αθλητών. Συγκεκριμένα, αν και στον φάκελο υποψηφιότητας η Ελλάδα είχε υποσχεθεί δυο χωριά, ένα σε Βόλο και ένα σε Λάρισα, εν τέλει τα σχέδιά τους εγκαταλείφθηκαν και στη θέση τους προτάθηκε οι αθλητές να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια. 
Πληροφορίες από το Παρίσι αναφέρουν πως η απόφαση ελήφθη κατά απόλυτη σχεδόν πλειοψηφία και πλέον αναμένεται μόνο η ανακοίνωση της απόφασης για νέα Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί σε ποια πόλη θα δοθεί το χρίσμα, με μεγάλο φαβορί την Ταραγόνα.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είχε ερωτηθεί επανειλημμένως μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης, αν επέμενε να διοργανώσει του αγώνες, όμως η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί για τη διεξαγωγή τους.
Πηγή:in.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια