Ticker

6/recent/ticker-posts

"Μαζί τα παραγράψαμε!"

Αντίδραση και από τον καναπέ; Γιατί όχι. 
Οι εποχές προστάζουν νέα ήθη και έθιμα και όσο η αγανάκτηση του κόσμου μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται και η ευρυματικότητά του. 
Οι Έλληνες λοιπόν εντρυφούν στην ψηφιακή μορφή διαμαρτυρίας. Άλλωστε ακόμη και τα κόμματα διατρανώνουν καθημερινά τις προσπάθειές τους να ακολουθήσουν τις νέες τάσεις της εποχής.
Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει το νέο σήμα της που δεν έχει κενά στις λέξεις- τύπου twitter- ενώ ο πρωθυπουργός δηλώνει φαν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στο παρελθόν «τσατάρει» με τους πολίτες.
Τι καλύτερο λοιπόν από το να τους τα πεις και μ' αυτό τον τρόπο. Πριν από λίγες ώρες ξεπήδησε ένα νέο hash tag στο Twitter με το σύνθημα "nοJusticeGR" και οι φαν που το προσυπογράφουν, το σχολιάζουν και το κάνουν re-tweet συνεχώς πληθαίνουν. 
Οι πολίτες διακωμωδούν εύστοχα το παράπονό τους για τα άπειρα σκάνδαλα και την ατιμωρησία των πολιτικών, ενώ δε διστάζουν να προτείνουν λύσεις. Το κεντρικό σύνθημα 
"δώσε τρόπο στην οργή" έγινε μέσα σε λίγα λεπτά δημοφιλές και ακολούθησαν και άλλα λογοπαίγνια: "Nα ανοίξει το κλειστό επάγγελμα των πολιτικών" 
"Η Siemens θέλει πόρισμα κι η φάβα θέλει λάδι κι αν δεις κανένα φυλακή χτενίσου κι έλα βράδυ" "Μαζί τα παραγράψαμε" 
"Σκάνδαλο κανένα, πορίσματα πολλά" 
Κάποιοι προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ζητούν προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών:"Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να τροποποιηθεί το άρθρο 86 του Συντάγματος, και η διαδικασία αυτή να ξεκινήσει *χτες*" 
protagon.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια