Ticker

6/recent/ticker-posts

Ενδυνάμωση και βελτίωση δεξιοτήτων των γυναικών δημοσίων υπαλλήλων

Το πρόγραμμα αφορά την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αναφέρεται στην υλοποίηση δράσεων για την ενίσχυση των δυνατοτήτων των γυναικών, στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους, στην προσωπική τους ενδυνάμωση και υποστήριξη ώστε να ενισχυθεί και να διευρυνθεί και η συμμετοχή τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων σε κάθε επίπεδο. Για το σκοπό αυτό σχεδιάζεται να αναπτυχθούν ενέργειες συμβουλευτικής υποστήριξης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, καθώς και καινοτομικά σχέδια για τη δικτύωση των γυναικών που συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων για την ανταλλαγή εμπειριών, καλών πρακτικών και την ενδυνάμωση τους.
Η προτεινόμενη Πράξη με τίτλο «Ενδυνάμωση και βελτίωση δεξιοτήτων των γυναικών δημόσιων υπαλλήλων στην Κεντρική Δ ιοίκηση, Ν.Π. . ., Ν.Π.Ι. ., και Ο.Τ.Α. Α’ & Β’ βαθμού με στόχο να αναλάβουν υψηλόβαθμες θέσεις» περιλαμβάνει την ανάπτυξη δράσεων ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων των γυναικών δημόσιων υπαλλήλων στην Κεντρική Διοίκηση, Ν.Π. . ., Ν.Π.Ι. ., και Ο.Τ.Α. Α’ & Β’ βαθμού με στόχο να αναλάβουν υψηλόβαθμες θέσεις, καθώς και αλλαγής κουλτούρας στα θέματα επιλογής στελεχών στη διοίκηση των οργάνων της Δημόσιας Διοίκησης.
 Οι προτεινόμενες δράσεις απευθύνονται: 
• σε γυναίκες δημόσιες υπαλλήλους που είτε έχουν ήδη προαχθεί, είτε προάγονται, είτε μπορούν να προαχθούν σε θέσεις ευθύνης (θέσεις Προϊσταμένων Τμημάτων,Διευθύνσεων και Γενικών Δ ιευθύνσεων), 
• στα εκλεγμένα και διορισμένα μέλη των Υπηρεσιακών Συμβουλίων. 
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια