Ticker

6/recent/ticker-posts

Πιλοτική γραμμή βοήθειας για γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση

Το συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έργο women@business, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των γυναικών αποφοίτων Πανεπιστημίου και των γυναικών από εθνικές μειονότητες ή μετανάστριες, έθεσε σε λειτουργία μια Πιλοτική Γραμμή Βοήθειας για άμεση επαφή και παροχή συμβουλών και καθοδήγησης για τις γυναίκες που σκέφτονται να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Είναι μια απλή και δωρεάν υπηρεσία με σκοπό να επωφεληθεί ο μέγιστος αριθμός των νέων πτυχιούχων γυναικών και των γυναικών από εθνικές μειονότητες ή μετανάστριες που σκέφτονται να ιδρύσουν δική τους επιχείρηση. Αυτή η υπηρεσία έχει τεθεί σε εφαρμογή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, Κύπρο, Εσθονία, Γερμανία και Ιταλία.
Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση μπορούν να καλούν ή να επικοινωνούν με τη ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα σημαντικά βήματα και τις διαδικασίες (νομικές, οικονομικές, κατάρτισης) που χρειάζεται να ακολουθήσουν προκειμένου να δημιουργήσουν μια δική τους επιχείρηση. 
Ο στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι να υποστηρίξει και να κατευθύνει αυτές τις γυναίκες ως προς το πώς να επιδιώξουν το στόχο τους και να γίνουν επιχειρηματίες! 
Ζητήστε βοήθεια για το πώς να αρχίσετε την επιχείρησή σας, πού να ψάξετε για βοήθεια προκειμένου να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και τα σχέδια μάρκετινγκ, πώς να αναπτύξετε τις καλύτερες ιδέες σας, πώς να δικτυωθείτε, πώς να προσεγγίσετε τους πελάτες σας και να επικοινωνείτε μαζί τους! Έμπειροι σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Εσθονία, Γερμανία και την Ιταλία είναι πλέον έτοιμοι να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. 
Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ θα λειτουργεί από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. 
 Επομένως, γιατί να περιμένετε; 
Σύμβουλος για τις ενδιαφερόμενες γυναίκες στην Ελλάδα είναι ο κος Ανδρέας Στεφανίδης. 
Απαντά στο 210 6401690 και σε κλήσεις μέσω Skype στο womenatbusiness_el, δέχεται e-mail στο andreas.stefanidis (at) gmail.com κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6 έως τις 8 το απόγευγμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια