Ticker

6/recent/ticker-posts

Δήμος Αλιάρτου:Δημοτικό συμβούλιο της 11Φεβ 2011

Ώρα για σκληρή συλλογική δουλειά. 

 



Έγιναν δεκτές κατά πλειοψηφία οι δυο προτάσεις του Δήμου Αλιάρτου που αφορούσαν: 

α.Την πρόταση προς το Υπουργείο εσωτερικών για την προσθήκη του ονόματος ΘΕΣΠΙΕΣ στην επωνυμία του Δήμου Αλιάρτου με ψήφους 19 υπέρ, 2 παρών και 6 κατά.
 
 








β.Την πρόταση προς το Υπουργείο εσωτερικών για για τον καθορισμό της Τοπικής Κοινότητας ΄Ασκρης , ως ιστορικής έδρας του Δήμου Αλιάρτου με ψήφους 16 υπέρ έναντι 9 .






Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Οι αγανακτησμένοι πελάτες του κ.Βίτσι,έδωσαν ηρωική μάχη στο Δημοτικό Συμβούλιο , για να αποδείξουν πόσο σαθρά ήταν τα επιχειρήματά τους.
    Και ο κ.Παλμές στο ίδιο μήκος και πλάτος έδωσε τη μάχη του για να διαγράψει ότι καλό αν είχε προσφέρει ως 11 χρονος Δήμαρχος,κρίμα.
    Ο Δήμαρχος κύριος Ντασιώτης,τους έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και εκείνοι έβαλαν την ουρά στα σκέλια τους φεύγοντας ψιλογαυγίζοντας ,περαστικά τους...από τα ψηλά στα υπόγια , στο κρύο,τα κεφάλια μέσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μνημειώδες πολιτικό λάθος εχθές του Βίτση.
    Ενώ φαινόταν που πήγαινε η πορεία του Δημοτικού συμβουλίου και ειδικά με τους εκ Θεσπιών συμβούλους του και ενώ μπορούσε να ''μοιραστεί'' τη δόξα με τον Ντασιώτη επέμενε εγωιστικά και κυρίως μικροπολιτικά σε παλαιολιθικές μεθόδους πολιτικής.Μηδέν διορατικότητα.Πιστεύω και όσοι δικοί του ψήφισαν κατά το έκαναν με μαύρη καρδιά.
    Τακτική Βίτση μηδέν.
    Τακτική Ντασιώτη άριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή