Ticker

6/recent/ticker-posts

Οργανισμός Εργατικής Εστίας Λιβαδειάς: Παραλαβή Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού

Σας κάνουμε γνωστό ότι η παραλαβή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011 θα αρχίσει από την Υπηρεσία μας στις 26-04-2011, ημέρα Τρίτη, και ώρες από 08:00π.μ έως και 14:00μ.μ στα γραφεία της Υπηρεσίας μας, επί της οδού Δημ. Ανδρεαδάκη 19 , ως εξής:
Θα προσκομίζονται  τα Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας των δικαιούχων καθώς και τα βιβλιάρια ασθενείας αυτών πού έκαναν απογραφή για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011. 
Σε περίπτωση που δεν παραλαμβάνονται από τους ίδιους τους δικαιούχους ή μέλη της οικογένειας τους, τα άτομα που θα παραλάβουν τα Δελτία τους θα προσκομίζουν εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής, από Δημόσια Αρχή.
Τονίζεται δε, επειδή  οι κατάλογοι των συμβεβλημένων ξενοδοχείων και τα εκπτωτικά κουπόνια των μεταφορικών μέσων δεν έχουν ακόμη εκδοθεί οι δικαιούχοι μας να ενημερώνονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Οργανισμού (www.oee.gr).
Η διανομή των ανωτέρω καταλόγων και εκπτωτικών κουπονιών, θα πραγματοποιηθεί περίπου  μετά τις 10 Μαϊου του 2011 από την Υπηρεσία μας.
Δείτε στη συνέχεια τους όρους και προϋποθέσεις για χορήγηση των παροχών έτους 2011.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια