Ticker

6/recent/ticker-posts

Προκήρυξη της Πράξης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2007 – 2013, στοχεύει στην αξιοποίηση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού ως κινητήριας δύναμης για την ανάπτυξη της χώρας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
Η Δράση «Υποστήριξη των επιχειρήσεων για την απασχόληση προσωπικού υψηλής επιστημονικήςκατάρτισης» εντάσσεται στο πλαίσιο του 2ου Γενικού Στόχου (ΓΣ2) «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» του 1ου Στρατηγικού Στόχου του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με τίτλο «Ποιοτική αναβάθμιση και προσαρμογή του ανθρώπινου δυναμικού και των επιχειρήσεων» και καλύπτει το 70% του μισθολογικού κόστους που προκαλεί η απασχόληση νέων ερευνητών/τριών και τεχνικών για υλοποίηση ερευνητικών έργων σε επιχειρήσεις. 
Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα:https://apps.gov.gr/minedu/employment/ 
Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων εμπεριέχονται στην πλατφόρμα υποβολής.
Για τεχνική υποστήριξη σε θέματα που αφορούν στην πλατφόρμα υποβολής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: employment@minedu.gov.gr
Οι προτάσεις υποβάλλονται από την επόμενη ημερομηνία της έκδοσης της πρόσκλησης έως και την 15/07/2011 (καταληκτική ημερομηνία). 
Διαβάστε στη συνέχεια τη σχετική εγκύκλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια