Ticker

6/recent/ticker-posts

«Let’s Go Together» – Το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011 στην Daegu

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή (LOC) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2011 στην Daegu της Κορέας, παρουσίασε σήμερα το επίσημο τραγούδι των αγώνων σε συνέντευξη τύπου στην Σεούλ και στην Daegu. 
Το τραγούδι με τίτλο «Let’s Go Together» έγραψε ένας βραβευμένος με Emmy κορεάτης μουσικοσυνθέτης, οι στίχοι του οποίου συμβολίζουν το πάθος των αθλητών στην προσπάθειά τους να υπερνικήσουν κάθε πρόκληση προκειμένου να επιτύχουν τα όνειρά τους. Η μελωδία έχει techno αίσθηση, γεγονός που το καθιστά πιασάρικο και ευχάριστο. 
Παρόντες στην συνέντευξη τύπου ήταν και οι δύο ερμηνευτές του τραγουδιού, Insooni και Gak Huh, οι οποίοι είναι πολύ γνωστοί στην χώρα τους. 
Ο πρώην αθλητής του τριπλούν και νυν γενικός γραμματέας της IAAF Pierre Weiss δήλωσε: «Είμαι βαθύτατα εντυπωσιασμένος γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων της IAAF συνθέτεται επίσημο τραγούδι των αγώνων».
Στην συνέντευξη τύπου επίσης, έγινε παρουσίαση του τραγουδιού από την χορωδία του Πανεπιστημίου Keimyung, ενός από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στην Daegu, αλλά και του μουσικού βίντεο. Το τραγούδι θα παίζει σε διοργανώσεις της IAAF και της LOC πριν αλλά και κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και του 3ου Διεθνή Μαραθωνίου της Daegu το προσεχές σαββατοκύριακο αλλά και του συμβουλίου της IAAF που θα γίνει την επόμενη βδομάδα στην ίδια πόλη.
Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή (LOC) ελπίζει ότι το τραγούδι θα γίνει «hit», όπως το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988, το οποίο εξακολουθεί να είναι δημοφιλές ακόμα και σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια