Ticker

6/recent/ticker-posts

Δωρεάν 10.000 εκπτωτικές Ευρωπαϊκές Κάρτες Νέων 13 -30 ετών

Την εκπτωτική Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων προσφέρουν δωρεάν από την προσεχή Δευτέρα σε 10.000 νέους και νέες, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νεολαίας
Οι κάρτες απευθύνονται σε νέους 13 - 30 ετών(μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι, νέοι άνεργοι) και εξασφαλίζουν στους κατόχους τους εκπτώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών, όπως η  εκπαίδευση, αγορές, ψυχαγωγία, ταξίδια κλπ.
Οι κάρτες θα διανεμηθούν δωρεάν με προτεραιότητα στους άνεργους νέους (κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ).
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.


Η κάρτα ισχύει σε 38 χώρες της Ευρώπης. Προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, αθλητικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιείται ήδη από περίπου 5 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη, στους οποίους προσφέρεται ένας κατάλογος άνω των 100.000 προσφορών για ταξίδια, πολιτιστικά γεγονότα, μεταφορικά μέσα, βιβλιοπωλεία, υπηρεσίες, καταστήματα και πολλά άλλα. Στην Ελλάδα τα ενεργά μέλη της ανέρχονται περίπου στα 10.000. 

 Από τις 9 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα, οι νέοι θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν την κάρτα τους με τρεις (3) τρόπους:

    1. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κάρτας www.europeanyouthcard.gr 

    2. Από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ινστιτούτου Νεολαίας, Αχαρνών 417, Αθήνα
    3. Από τα ειδικά διαμορφωμένα σημεία εξυπηρέτησης που θα βρίσκονται στις στάσεις ΜΕΤΡΟ Αγ. Αντώνιος (12.00-18.00) και Κεραμεικός (16.00-22.00) από 9 έως και 15 Μαΐου

Μετά το πέρας της διάθεσης των δωρεάν καρτών, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την αποκτήσουν με ετήσια συνδρομή 10 €. 

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι κάρτα εκπτωτική και όχι πιστωτική.
Τι είναι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων; (Λεπτομέρειες)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια