Ticker

6/recent/ticker-posts

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ 2011 Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας ανακοινώνονται τα εξεταστικά κέντρα του νομού μας για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2011, τα οποία είναι:
1) Το 1ο ΓΕ.Λ. Λιβαδειάς (Τέρμα Έρκυνας, Λιβαδειά, 2261029552) και στο οποίο θα εξεταστούν όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους στη Δ.Δ.Ε. Βοιωτίας στη Λιβαδειά και
2) Το 1ο ΓΕ.Λ. Θήβας (Πάροδος Κασσάνδρου Δεξαμενή, Θήβα, 2262024500) στο οποίο θα εξεταστούν όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους στο Γραφείο Δ.Ε. στη Θήβα,
για τις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά επιπέδων Α, Β και Γ1.
Οι υποψήφιοι του νομού μας που δήλωσαν συμμετοχή στην Ισπανική Γλώσσα επιπέδου Β μεταφέρονται σε εξεταστικό κέντρο της Δ.Δ.Ε. Α’ Αθήνας.
Επισημαίνουμε περαιτέρω ότι στο εξεταστικό κέντρο Θήβας θα εξεταστούν επίσης και οι υποψήφιοι που υπέβαλαν τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους στην Αταλάντη, για τα Γερμανικά Α και Β επιπέδου και για τα Ιταλικά επιπέδου Β και στον εξεταστικό κέντρο Λιβαδειάς οι υποψήφιοι που υπέβαλαν τα δικαιολογητικά συμμετοχής στη Θήβα για τα Ιταλικά Γ1.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων για την περίοδο Μαΐου 2011 είναι το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 και ότι, τις τελευταίες μέρες πριν τις εξετάσεις, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να επικοινωνούν με την επιτροπή του εξεταστικού κέντρου για να πληροφορούνται την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.
Η προσέλευσή τους για τις γραπτές εξετάσεις θα πρέπει να γίνεται, το αργότερο, μισή ώρα πριν την έναρξη, καθώς μετά τη διανομή των θεμάτων δεν θα γίνεται δεκτός κανένας υποψήφιος.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιαστούν στο εξεταστικό κέντρο, έχοντας μαζί τους το Δελτίο Εξεταζόμενου και την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, το οποίο και είχαν υποβάλει ως δικαιολογητικό συμμετοχής τους κατά την περίοδο των αιτήσεων το Φεβρουάριο).
Προηγούμενα σχετικά Δελτία Τύπου της Διεύθυνσης, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων (το οποίο ισχύει για όλη την Ελλάδα), βρίσκονται στην ιστοσελίδα της http://dide.voi.sch.gr/ στην κατηγορία Κ.Π.Γ.-Ξένες Γλώσσες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από τη Δ.Δ.Ε.

Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ Κ.Π.Γ.: 2261350366 και 2261350367 (Βασ. Ταβλά)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια